0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar eşim aksam ustu pozitif çıktı bende gün içinde oğlumla dip dibeydik eşim halsizlik sebebiyle gitti oğlumun atesi huzursulugu yok 2 gündür ara ara öksürüyor 8.5 aylık yerinde durmaz zaten bebeklerde Corona geçiren oldumu süreç nasıl devam etti yardımcı olur musunuz  bende belirti felan yok önlem amaçlı eldiven maske takıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ablamın arkadaşının bebeği olmuştu. Bebek daha bir aylıktı o zaman . 10 gün kadar hastanede kalmıştı. Ama ağır geçirmemisti.
(282 puan) tarafından
Hm bilmiyorum endiseleniyorum  elini maskeye atiyo yaramaz bizimki
(6,048 puan) tarafından
Canım çocuklara bulassa bile kolay atlatiuormus diye söyleniyor hep. Bu arada emziriyor musun?
(282 puan) tarafından
Hyr emziriyorum2 aylıkken birakti mama alıyor
(6,048 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun.
(282 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Ben8m ablamin eşi oldu ama çocuklara bulaşmadı cnm en küçüğü 2 yaşında..  Korkma bulaşmamıştır inş.. 
(282 puan) tarafından
İnş endiseleniyorum bende belirti yokogluk ara ara öksürüyor ona bulasmasinda
(1,018 puan) tarafından
Bulaşmaz inş korkma  cnm yinede tedbirli ol..
(282 puan) tarafından
Tedbirliyim zaten maske eldiven tmm ama oğlum durmadan elini maskeye atiyo yaramaz bizimki
0 oy
(184 puan) tarafından
Eşin grip fln oldumu Cnm
(282 puan) tarafından
Hyr canm gece üşüyodu sadece iğne yapmışlardı akşam halsizlesmeye başlayınca gitti test 3 saate anca pozitif çıkmış
(184 puan) tarafından
Bnmde eşim rahtsz bugün sabah bişey yoktu birden grip oldu terlme başladı
(282 puan) tarafından
Bilmiyorum iş yerinde iğne yapmışlardı iyice halsizlesmeye başlayınca gitti test yapti çıktı zaten bakalım
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Oğlumun bağışıklığı sıfır ayda 2 kere acillik şekilde hasta olur düşünün ama evde hepimiz koronaydık aynı yatakta yattık kucagimdaydi hep bulaşmadı binlerce kez şükür. Eltimin 2 çocuğuna bulaştı ama 1 günde toparladılar. Doktor demişti zaten çocuklar etkilenmiyor hiç korkma diye yinede tedbir önemli 
(282 puan) tarafından
Tedbirliyim içimi rahatlattigin için teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,106 soru

24,082,117 cevap

331,259 kullanıcı

...