0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar 7. Aya girdim bir ay içinde ev değiştireceğiz. Gözümde o kadar büyüyor ki. Zaten artık ağırlaştım hemen yoruluyorum. İşin kötüsü ailemden akrblarımdn arkadaşlarımdan herkesten uzaktayım kimse ha deyince gelemez. Bi tek kaynanam yardım edecek bana. Eşim halledersiniz diyor hamileliği bilmediğinden. Nasılsa eşyaları taşımacı taşıyor diyor. Oysa bana kalacak yerleştirmek. nasıl yerleşecek bu ev hamile hamile tavsiye öneri avutulmaya ihtiyacım var 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynana tepende durur artık bir ay :D sjsjsjsjsj bende ev taşıdım bacım gel :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende Haziran gibi taşınacağım. 1 yaş ve 4 yaş çocukla. Ben nerelere gidem. Yavaş yavaş yerleştirsin biseycik olmaz :)
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Yavaş yavaş otura otura olacak bir şekilde annen gelse 1 hafta falan kalsa olmaz mı 
0 oy
(775 puan) tarafından
Canım. Öncelikle Rabbım yardımcıniz olsun kolileri oda oda ayır ne olduğunu yaz uzerlerine tasimacilar odalara yerleştiriyor eşyaları her gün bir odayı yavs yavs yaparsın kuuzm kolay gelsin fazla yorma kensini
0 oy
(163,444 puan) tarafından
bende 7 aylikken tasinmistim insaat temizligi yaptim snr yerlestiydim acele etme dinlene dinlene yap
0 oy
tarafından
Bende tasinicam 9 aylık oğlum var keşke karnımda olsaydı :Dd daha rahat pacamdan ayrılmıyor hep mız mız ama varlığına elhamdülillah tabiki
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Bende hamileyim 25 inde taşınıcaz hazırlıklara başladım 31 haftalığım bende yavaş yavaş dinlene dinlene yapmanı tavsiye ederim 

0 oy
(678 puan) tarafından
Eşyaları toplarken cok  düzgün toplamani  öneririm toplarken gereksizleri hep ayır her odayı ayri koli yap ben 10 yılda 1 kez taşındım çok iyi geldi bana hafifledim resmen :) ama sen hamilesin tabi hareketlerin kısıtlı allah kolaylık versin 
0 oy
(27 puan) tarafından
8 aylık hamile iken ev taşıdım sana tavsiyem dinlene dinlene yap uzun sürsün yerleştirmek birşey olmaz ben acele ettim birde inşaat  temizliği yaptım iki günde komple işimi bitirdim ama ertesi gün doğuma gittim canim sana tavsiyem korkutmak istemedim başımdan geçeni söylüyorum sadece dikkat et kendini yormadan yap
0 oy
tarafından
34 haftaliktim tasindigimda zor oldu ama guzel oldu tertemizce oturmustum evimde bende herseyi esimle yapmistim 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Dikkat et haftan ilerde kendini sakın çok yorma 
0 oy
(337 puan) tarafından
Valla canım kaynanan nasıldır bilmiyorum ama benim bı bez aldı camları siliyim diye sonra ay korkarım dedi oturdu eşimde anne sen git dedi esimle ikimiz yaptık biz eşin yardım edebiliyorsa çok iyi olur senin için 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Valla bende 5 buçuk aylık hamileydim yazın taşındım Allah yardım ediyor bi şekilde sağolsun kaynanamda yardım etti baya topladım yerleştirdik kızım 6 aylık oldu gene taşınacam kızım bide huysuz kimsede de durmaz asıl şimdi düşünüyorum nasıl yapcam 
0 oy
(843 puan) tarafından
Bende 30 haftalıgim 1 hafta oluyor tasinali kimse yoktu iki ailede uzakta eşim isdeydi eşyaları sabah dan akşama paketleyip kutuladim halıları topladım eşyaları kapıya koydum tasimacilar sabah eşimden önce geldi eşim de elektrik su almaya gitti ben kaldı tek yenj evi de video da görmüştüm sadece eve geldi eşyalar adamlar koyarken bir yamdan dolapları sildim camları sildim eşyaları yerleştirdim ama nasıl yoruldum ama bitti gitti belim çok ağrıdı ama nabim tek olunca hırs yaptım bütün işi tek başıma yaptım eşimde diyor ki taşınmak zor değilmiş o kadar eve geldiğinde evin işi bitmisti sende yaparsın ama yorma kendini 
0 oy
tarafından
Doğuma 2 hafta kala taşındım temizlik yerleştirme bir şey olmax merak etme Allah kolaylık veriyor
0 oy
tarafından
Canım aynı sorun bendede var karşı binaya tasincam ozmana ya doğurmuş olucam iki bebeyle yada 9 aylık hamile olcam bide oğlum var kaynanam kız kardeşleri biz geliriz dediler ama temizliği var yerleştirmesi alışverişi var nasıl yapacam bilmiyorum bende yaza denk geliyor şükür 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,526 göst.
+1 oy
16 cevap 586 göst.
14 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (6,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.

Kategoriler

1,471,848 soru

24,103,866 cevap

332,592 kullanıcı

...