Yeni sepha almıştı kırdım 1 hafta önce de TV den kanalları silmiştim servisi çağırdık onlarda bizde hata diye para almisti tabi kırdığım tellerde çabası neyse söyleyemedim sakladım korktum dokunsan aglayacam ne oldu felan dedi biseyok hamilelikten dedim vs gecistirdim 1 saat sonra sephayi görmüş elinde ayağıyla geldi nerene vuruyum dedi bı anda ağlamaya başladim çocuk olunca onuda mi dovecen dedim sonra sal.akmisin kızım sen sen ağladın diye oldumu şimdi bu dedi yenisini alırız senin canın sağolsun hem çocuk kirarsa ben ona sevinirim bile Rabbim engelsiz el ayak vermiş akıllı ki kirabiliyor diye oturur şükür ederim ben sizin için çalışıyorum kazanıyorum dedi ise giderken de bı sürü para bıraktı yenisini al yarın kız kardeşinle gidin dedi tabi hala aglamami durduramadım felan ama iyiki Rabbim onu yazmış şu dünya ya gelsem yine eşimi severdim çok hoşuma gitti böyle demesi ❤️ paylaşacak kimsem yok daha doğrusu fesatlamayacak o yüzden sizle paylaşıyorum❤️❤️❤️
Allah bozmasın canım daim etsin inşallah
Ne kadar güzel Rabbim daim etsin boyl insanların kıymetini bilmek gerek dünyaya sayıyla geliyorlar çünkü
Ahahaha kıyamam ya ben de cok duygusaldim hamileyken) ben de bugün cok aşık oldum kocama
1,493,346 soru
24,400,014 cevap
350,052 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın