0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Geçen yazmıştım hatirlarsaniz kaynanam su ismi koyucsz diye sürekli söylüyordu neyse az önce bende eşim icerdeydi birşey dicektim oglusunla Bedirhan la yada kizinla falan dedim birşey knsuuyordum neyse sonra biraz geçti iste dedim ikinci ismi ne koyucsz falan eşimde askm sen ben Bedirhan istiyorum diye bunu koyma istediğin bir isim vsrsa şöyle dedi bende alttan alttan dedimki sen Bedirhan istiyorsun bende yanına bir isim koyarım sonuçta bu kadar ağrı çekiyorum bir zahmet ben koyayım diye oda tabiki dedi bende neyse cinsiyet belli olsunda bu hastane çıkışı kapı süsü için isim belirliyip sipariş veririz dedim heyyy kaynana ben sana o ismi koydurturmuyum:D 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(826 puan) tarafından
Benim kaynanamda oğluma isim koymak istedi önceden eşimle anlaşıb koymuştuk isim neyse bunlar odada konuşmaya başladılar yüksek sesle diyoki kaynanam eşime

-senin ismini kaynanam koynuştu bende bişey demedim biz öyle gördük ben sesimi bile çıkaramazdım falan dedi eşimde tamam sen ne istersen o olsun dedi .

Ben bi dellendim bi dellendim odaya geldi ne demek ne istersen koy diye zaten adını koymadıkmı oölumun ondan sonra başkadım oğlumi hep adıyla seslendim kaynanamda yaşlı isim gibi hiç beyenmedim ben beyendin dedim öyle koyduk işte 

Eltimde kendisi koydu ismi onuda beğenmedi kaynanam yok koymayın falan dedi ben sevmiyorum o ismi ama koydular onlarda

9 ay taşı aıcısını sen çek sen bak ismini kaunana koysun ne alakaya 
tarafından
Oda aynısını yapıyor eşimin yanında söyledi baban Hüseyin Ali istiyor evlendiginden beri Hüseyin Ali diyo habire takmış kafaya geçende hediye almış Hüseyin alime aldim neyse birşey demedim sonra baktım Hüseyin alim ha Hüseyin alim bende deidm eşim bydirhan istiyor ben oğluma söyledim o tamam dedi halbuki benim yanımda söyledi eşimde dediki ben Bedirhan koyucam diye falan snra sanki öyle söylememiş gibi konuşuyor sonrada diyorki eee siz bilirsiniz ne koymak isterseniz koyarsınız ama tavirlia bir gör suratı konuşmayı nefret ediyorum ya
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 879 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 410 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lovebayb (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,276 soru

24,166,933 cevap

335,653 kullanıcı