0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Doğum yapan anneler daha iyi bilir başınıza gelmiştir illaki kuzenim doğum yaptı az önce bebeğini küveze almışlar kakasını yemiş sizce ne yapacaklar yani birşey olmaz değil miii

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haftasi kacti
(1,300 puan) tarafından
41 canım
tarafından
Ya dr farketmemis mi ya
Bak benimde 41 oldu suni verdi gelmedi poncigim  sonra dr  acile sezeryan dedi bugunde dogmasa  kakashi yicek  dedi tehlikeli mi dedim evet dedi:(
(1,300 puan) tarafından
Doktor salağı bende aynısını dedim nasıl farketmez yaa
tarafından
Ya duzenli de gidyomus Dimi  doktora
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bilmiyorum kuzum inşallah bi sıkıntı olmaz
(1,300 puan) tarafından
Ay inşallaah canım yaaa
0 oy
tarafından
Olmaz canm bnm eltimjn de oğlu kakasını yemişti hemen sezeryanla aldılar sikinnti yok şükür ama bunu doktorlar dikat etmeliydi niye bekletiler bu kadar 
tarafından
Çok bekletince oluyor canm ama birşey olmaz ins sen dogurdun mu
(1,300 puan) tarafından
Yok canım bende bekliyorumm 39+4olduk
tarafından
Sen de açılma yok mu kanalaa girdi mi bebek çatı ya bakıldı mi
(1,300 puan) tarafından
Valla pazartesi günü gideceğim canım doktora geçen pazartesi gittim başı aşağıda dedi ama çatı muayenesi yapilmadi
tarafından
Artık yapılması gerekiyor bnm de 38haftaa yapacağız dedi olmasa seni sezeryana alcagiz dedi ilerleyen haftalarda sıkıntı oluyor bebek Ler için dikat etmeli
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Mıgddsı yıkanır bir hafta falan kalabilir kuvezde serum takarlar falan 
0 oy
tarafından
Bişey olmaz canım middesini yıkarlar duruma göre 1 gece fln kalır kuvezde.. benim bebegimde doğum sırasında yemişti 1 gece kaldinkuvezde 
(1,300 puan) tarafından
Rabbim korusun yaa :(
tarafından
Amin amin inşallah.. ama.korkmayin kakasını yiyen çok bebek vardır bişey olmaz ciğerlerine kaçmasın diye kuvezde kalması daha iyi bebek icin
(1,300 puan) tarafından
İnşallah kuzum yaaa bir siktini çıkmaz
0 oy
tarafından
Midesini temizlememişlermi  ? Öyle bir durumda midesini temizliyorlar 
0 oy
(64 puan) tarafından
Kardeşim de yemiş ama ne yaptılar bilmiyorum bende 41 doğurdum ama şükür yememisti 
0 oy
tarafından
Arkadaşımın bebeği de öyle olmuştu .  1 gün küvezde kaldı sapa sağlam maşallah birşeyi yok 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Olmaz bacım allahın izniyle benimkide yemişti büyük olan cocugum aha 6 yasında oldu
(1,300 puan) tarafından
Hey maşallah kuzum inşallaah bir sıkıntı çıkmaz
(12,026 puan) tarafından
Hemen midesini yıkadı lar. İlaç bile vermedi Dr bize. Sık sık besleyin
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Enfeksiyon varsa 1 hafta antibiyotik tedavisi uygularlar korkmayın bu kadar nasıl bekletiyorlar doktora da mı guvenemicez ya ele gelmiş bebek tam kucağına alicak kuveze giriyor. Çok geçmiş olsun
(1,300 puan) tarafından
Valla canım öyle ya bebek doğunca anlamışlar
0 oy
(826 puan) tarafından
VAlla bilmiyorum canım duynuştum burdada ama unuttum vAlla nasıl olduğunu o haftalarda bekletmiyolar işte suni sanclyla doğum yaptırırlar diye biliyirum ben inşAllah biçeu olmaz canım geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Benm kardeşim de kakasını yemiş ve sindirmişti oksijensiz kaldgndan dolayı kuveze alınıyo inşallah oksijen sorunu olmamıştır Allah uardımcısı olsun :(
0 oy
tarafından
Midesini yikarlar  bir kaç gün küvezde yatar kanına  bakarlar mikrop varmı diye benim oğlumda kakasını yemişti  5 gün yattı kuvezde serum taktılar 5 gün
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Benim kız da kakasını yapmıştı 38+5te suyum yeşil gelince acil sezeryana aldılar. Ameliyathaneden sonra midesini yıkamışlar ama ciğerlere gitmemiş sanırım küvezde kalmadı çok şükür. Ciğere kaçarsa tehlikeli diye biliyorum. Çok geçmiş olsun canım
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Benim kuzenim de yıllar önce öyle olmuş, şimdi 27 yaşında
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Birşey olmaz canım. Çoğu bebek yiyor sanırım. Benimde çevremde de çok oldu bebisler sağlıklı gayet

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,251 göst.
11 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -HoneySeptember- (12,148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 413 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (165 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,133 soru

24,149,711 cevap

334,847 kullanıcı

...