0 oy
1,564 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben cin görüyorum bana hoca numarası lazım acil eşim evde olmuyor 4 gün ben korkuyorum çok acil ilişkiye girmek istiyorlar rüyamda her gece 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm bana da başta öyle oluyordu konusiyolardi ben yatınca bazende uyanditiliyordum öyle alışmıştım ki korkmuyordum sonra anneme dedim muska hocadan bana yaptırdı abdest alıp Kur'an hep okudim düzeldi şükür artık öyle olmuyorum bide üzerinde iğne gezdir ben gezdiriyorum bana hamilelikten dolayı böyle oldu
-Reklam-
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Tlfndan ayet-el kürsi aç yüksek sesle tüm odalara dinlet canım. Evde teksin vesvese korkutuyor belki de emin misin
0 oy
(852 puan) tarafından
Iyiki gece bakmadim. Allah yardimcin olsun canim. Insallah kurtulursun evini sirkeyle yika temizle dua ac sbaaha kadar dinle 7 kere Ayetel kursi oku insallah gecer
0 oy
tarafından
Sen durduk yere mi görmeye başladın yoksa lohusatken  ya da hamileyken mi görmeye basladin
0 oy
(112 puan) tarafından
İmkanın varsa telefondan sürekli bakara suresi rukya ayetleri var o okunsun. Kuran okunan yere kötü varlıklar gelemez melekler gelir. 
0 oy
(207 puan) tarafından
Canım sakın korkma emin ol hemen hemen herkes yaşadı bende hamileyken sürekli rüyama gelirdi iki bebeğimi kaybettim karnındayken hamileyken öyle oluyordu hamile olmadıgımde geçiyordu muska yaptırtık 2 çok şükür geçti işallah seninde geçer 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,021 göst.
0 oy
22 cevap 996 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 471 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler