0 oy
1,552 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben cin görüyorum bana hoca numarası lazım acil eşim evde olmuyor 4 gün ben korkuyorum çok acil ilişkiye girmek istiyorlar rüyamda her gece 

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sirke koy evin her yerine. Bardaklara doldur evinin her odasinda bulunsun. Sirke ile temizle yerlerini falan. Tütsü yak . Bol bol oku evine kendine. Ve isimlerini açıktan söyleme anladinmi . 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle rüyalar görebilirsin herkes görüyo hemen niye telaşlandun sakin ol
tarafından
Hayır gerçekte de görüyorum kapıları kirarcasina vuruyorlar herkes rüyada her gece ters ayaklı çıplak görmez dimi
tarafından
Eşin bilio mu bunu
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Hangi şehirdesin ki cnm
0 oy
tarafından
Bulunduğun yerde gide bilirsin hocaya bu saate numarasını da alsan işine yaramaz. Madem bu kadar kötü şeyler yaşiyorsun ne diye evde tek kaliyor sun onu anlamadim.......... 
tarafından
Kimsem yok
0 oy
tarafından
Abdestini al kuran oku cnm arapca bilmiyosan okunusunu veya turkce mealini oku
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun abdest al kuran oku canım yanından kuranı dilinden allahın adını eksik etme 
0 oy
tarafından
 Dua oku.  Eğer canlı  görünüyo sa   senin suan  .  Kafayi  yemen grek  emin misin 
tarafından
Ayy  cok kotu ya..  surekli dua öku  yanında iğne  gezdir. Muska taşı belinde Rabbim korusun sizi
(349 puan) tarafından
Amin inşallah okumayı kesme sende hergun yatarken abdest al yat okurkende görünüyorlar sakin pes etme ben kaç gündür rahatım sırf görmemek için uyumamak için o kadar diretiyorum kendimi değişik bı duygu öle çığlık atamiyosun aglayamiyosun sadece biktiriyor insanı bilmiyorum sen ne hissediyosun
tarafından
Ben  görmüyorum cnm
tarafından
Benim arkadaşim görüyor du 3 tane hoca o kızla baş edemiyordu okadar ki aklı dengesi gitmişti bence ciddi görmüyor hayal olarak göre bilir
(349 puan) tarafından
Ben öle goruyorum Allah korusun normalde yok gece uyuyup uykudan uyandığımda görüyorum kapının arkasında en korkunçtu eşimi öle gormemdi iki kere gördüm uykudan uyanipta görmesem bilmiyorum nasıl olur ama korkamiyorum çok fazla eşimde diyordu rüya goruyondur sen ama oda anladı uykudan uyanıp gordugumu
0 oy
tarafından
Eşinle konusman lazm seni acilen hocaya götürsün büyüklerinden yardım al ciddi durumun cunku. Allah yardım etsin vallahı cok korktm benım yakınlarımda da oldu gectı şükür
0 oy
(163,366 puan) tarafından
kiz yanina birini al yaa yanliz kalma 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Gusül abdesti almadan uyuma dualar oku internetten kuran aç uyuyup uyanana kadar dinle 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Yanına gelecek kimse yok mu bu durumu atlatana kadar yanında dursun ayetel kürsi oku süphaneke oku bol bol besmele çek ve etrafına tükür 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Telefonla isine kimse yaramaz canın gıdıp gozukmen lazım bide evin altını ustune getir Bı yerde muska bulursun ayetler kursu ac sabaha kadr acık dursun yada kardeşsin annen ne varsa onu cagır yalnız kalma sakın ki Bı ise yaramaz ama sen acil Bı hoca bul 
0 oy
(53,898 puan) tarafından
derin hocalar telefonla bakmaz ailenden kimse bilmiyor mu anlat bulsunlar hoca
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Korktugum halde meraktan giriyom bu merak bıgun başıma iş açacak yaa offf 
(852 puan) tarafından
Suan korkudan eve gidemicem uf
(148 puan) tarafından
Bende öyle yaaa :(
(852 puan) tarafından
Neyseki gunduz baktim gece baksam daha kotuydu :D
(1,876 puan) tarafından
Gece tuvalete gidemedim yaa ☺️
(852 puan) tarafından
Bende simdi dua ediyorum tuvaletim gelmesin diye  :D
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım yastığının içibe kuran koy hameyli bul bulabilirsen bende ne korku kaldı ne bir şey yanından ayırma bunu
0 oy
(590 puan) tarafından
Valla korka korka girdim ama yinede baktim canim hangi sehirdesin sen??? 
tarafından
Ankara
(590 puan) tarafından
Ankaranin neresindesin bende ankaradayim. Benim gorumcem kucuk kiz cocugu suan 8yasinda ama 6yasindayken bir olaylar oldu ve o cocuk cok kotu oldu kamanda bir hoca var ona gitti duzeldi. Istersen imkanin varsa oraya gitmeye ona git kesinlikle bir an once
tarafından
Ankara demissin, nerde bilmem ama sincanda da bir hoca var
(0 puan) tarafından
Numarasını söylermisiniz
0 oy
tarafından
O durum çok kötü bir benim kuzenim bir hocaya göründü erkek 10 tane çocuğu varmış 5 6 tane sanırım yalan olmasın karısı varmis bunlar onu koruyormuş o karanlık bir yerde tuvalette görmüş o günden sonra musallat olmuşlar...

Sence bence ikk başta sorunu ne onu çöz 

Hatta onları görememek için uysuturcuya bulaştı..

Çıplak yatıyor ve kaldiramiyolarmis uykudan 1 buçuk gün uyuyormuş... 

Baya insani varmış ondakilerde
0 oy
(1 puan) tarafından
Arkadsim Rabbim yardımcınız olsun ben gece meraktan baktım ama yazdığınız durumları rüyamda gördüm sabaha kadar uyuyamadim bende evde yalnızım cesaretinizi toplayın bugün cuma sürekli dua okuyun namazlarını kılın Rabbim sizi korusun insaAllah
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Önce cami hocasına yada diyaneti ara sonrada psikologtan randevu al bence   canlı görüyorsan sorun psikologluk  
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ay korktum kız merak başa bela :(( yatmadan 7 kere Ayetel Kürsi oku abdestsiz yatma her gün mü görüyorsun

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,016 göst.
0 oy
22 cevap 994 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 469 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler