kaynanamla altli ustlu oturuyorm 3 gundur anneme gittim kalmaya oda yakin oturuyor bana eşim gece varidyasinda diye orada kaldim. nyse bugun geldm ev soguk dye bebegime banyo yaptirmadm eve gecince yapacaktm yani bugun. kaynanam tutms ayaklarni koklams corap gydirmistim soguk diye ayaklari kokuyor dus aldirmadinzmi dedi yok dedm soguktu nyse eve cikip yikadm uyuttum oglum guzel uyuyo dye esime 4 gundur banyo yapmams vucudu rahatlams demis. bende artik dayanamadm mesaj attim 4 gundur oglum bu saatlerde boyle uyuyo banyo yapmadigindan degil oyle soylemissin esime dye evet dedim nevar bunda insan 4 gundr banyo yaptirmazmi ddi yaptirmadysam bi nedeni vardir annesi benim hasta olacagna koksn ddm koksun evet sen bir annesin ve koksun birsey demiyorm dedi laf vurarak daha bi cok seyde unuttm sildi esim. bende eymen benim oglum benden cok kimse dusunemez mudahale edilmek istemiyorm senden ricam anne ddm benm torunum senin kadar ben dusunurm blmem ne hala banyo konusunda cildirtti beni sadece bu degil cocgma aglamasn onda biraz daha dursun diye ac karnina su alistirms ne mama tutuyodu ne meme kac gundur zor alstirdim cocugu herseye mudahale skldm artik esimde sen abartiyosn sinirlern bozulms bilmem ne dedi tartistik cikti erkenden evden moralm cok bozuk