0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
kaynanamla altli ustlu oturuyorm 3 gundur anneme gittim kalmaya oda yakin oturuyor bana eşim gece varidyasinda diye orada kaldim. nyse bugun geldm ev soguk dye bebegime banyo yaptirmadm eve gecince yapacaktm yani bugun. kaynanam tutms ayaklarni koklams corap gydirmistim soguk diye ayaklari kokuyor dus aldirmadinzmi dedi yok dedm soguktu nyse eve cikip yikadm uyuttum oglum guzel uyuyo dye esime 4 gundur banyo yapmams vucudu rahatlams demis. bende artik dayanamadm mesaj attim 4 gundur oglum bu saatlerde boyle uyuyo banyo yapmadigindan degil oyle soylemissin esime  dye evet dedim nevar bunda insan 4 gundr banyo yaptirmazmi ddi yaptirmadysam bi nedeni vardir annesi benim hasta olacagna koksn ddm koksun evet sen bir annesin ve koksun birsey demiyorm dedi laf vurarak daha bi cok seyde unuttm sildi esim. bende  eymen benim oglum benden cok kimse dusunemez mudahale edilmek istemiyorm senden ricam anne ddm benm torunum senin kadar ben dusunurm blmem ne hala banyo konusunda cildirtti beni sadece bu degil cocgma aglamasn onda biraz daha dursun diye ac karnina su alistirms ne mama tutuyodu ne meme kac gundur zor alstirdim cocugu herseye mudahale skldm artik esimde sen abartiyosn sinirlern bozulms bilmem ne dedi tartistik cikti erkenden evden moralm cok bozuk

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Torunlarini kendi evladı sananlardan nefret ediyorum. Sanki sen bilmiceksin çocuğun için neyin daha iyi olduğunu 
(68 puan) tarafından
annemde uzun kaldim dyede onun tribinede girmisti bilmiyorm esimde anlamiyo beni ve bana insan once ailesni esini dusunuor diyo kendi bi ay tatilden geldi esini oglunu birakip
tarafından
Oo masaAllah masaAllah kendi 1 ay keyif yapsın hiç kusura bakmasin valla sende annende kalirsin Allahım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim ne yazikki boyleleri düzelmiyorda ne kadar soylersen soyle keske esinde senin yaninda olsayms esi yaninda olmayınca insan daha da bunaliyor boyle seylerde Rabbim yardmcin olsn 
(68 puan) tarafından
esim boyle degildi cok degisti bana resmen delirmssn muamelesi yapiyo
tarafından
Evet en son delirtiyolar insanı çünkü delirmemek elde değil ki boylelerinin yanında
(68 puan) tarafından
napacagimi sasirdim
tarafından
Takmayacaksin canim takarsan kendine olur zarari Rabbim yardmcin olsn
(68 puan) tarafından
amin cnm sagol
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Okurken sinir oldim Allah sabır evrsin bende de var huzur bozan bir cadı
(68 puan) tarafından
Allaha birakiyorm ne desek bos cok sinrlendim
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Böyle olmayan bu tarz davranmayan cok var  inan ki sana tavsiyem duyma bildiğini yap 
(68 puan) tarafından
bendede o yok iste takiyorum surekli kimseyi dinleme beni dinle bn kalp kirmayi sevmiyorm ama yumusak gordukce hep bu sekilde
(3,141 puan) tarafından
Bak kendi agzinda söylüyorsun yumsak olursan bu zamanda eziliyorsun
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Oğlunu büyütmüş bitmiş. Çocuk senin çocuğun torunlarına kendi çocuğu muamelesi yapanları sevmiyorum. Allah sabır versin canım 
(68 puan) tarafından
evet aksama akdar onda kalsn istyo yok legen alcam evde seni ben yikicam diyo sana oda yapcam gel burda kal dyo ogluma sinrlerimi ziiplatiyo
(1,391 puan) tarafından
Çok istiyorsa kendi doğursun bi tane daha..
(68 puan) tarafından
olsa yapacak zaten
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Annesini takma sende hep cevabını ver oğlunu alıştırmaya çalışırsa sende müdahale et hep. Eşine de söyleme onlara göre asla yanlışları yok haksız değiller boş bu yüzden söyleme ona sadece huzursuzluk çıkar. Onun yerine sen cvbini ver hep

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Minikksm579789 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 649 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 180497 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mahidevran (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,293 soru

23,856,123 cevap

320,135 kullanıcı

...