0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar sebebini bulamadık ya çok hırçın laf dinlemeyen herşeyi fırlatan vuran bı çocuk oldu bisy istiyor bağırıyor bağıra bağıra yaptırmaya çalışıyor kendini yerlere atıyor yemeği ağzından tukuruyor kızınca napacam böyle neden oğlum değişti böyle atak zamanımı yoksa duzelirmi kardeşi olacak oyuzden böyle huy degistirmesini düzeltmem lazım birde  gorumcemin kızı var haftanın 3 günü beraber kaliyoruz onun hareketlerinde normal değil ondanmi böyle 

5 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Görümcenin kızından da etkileniyor dur kardeşi olacağını içinde ama şuan kardeşten önce sanki görümce cocugundan öğreniyor 
-Reklam-
0 oy
(877 puan) tarafından
Benimde oğlum da 28 aylık tam oğlumu anlatmışsın kardeşi de oldu üç aylık hiç kiskanmadi zarar filanda vermiyor ama bu aralar hırçınlığı başladı çok değişti çok kızıyorum ama pişman oluyorum polyanacilik oynuyorum hafif ses tonuyla ve sakince sakinleştirmeye çalışıyorum.bazende sadece susuyorum 
0 oy
tarafından

Aha tam benim oğlumu anlatmışsın kız kafayı yiycem yakında :ermm:

tarafından
Allah yardımcımız olsun canım benimki 25 aylık kızım 17 günlük bide beni düşün sinir krizi geciriyo resmen aşırı değişti dr götürdüm 2 yaş sendorumu dedi
tarafından
Olsun üzülme canım bak hepimiz aynı haldeyiz demekki sendorum dedikleri şey doğru baksana kime sorsan aynı sorunu yasıyor çocuğun üstüne gitme rahat bırak inatlaşma geçer inşallah değişik değişik huylar çıkarıyorlar oğlum küçük kardeşine maymun diyo düşün jsjsjsjsks
0 oy
(1,690 puan) tarafından

2 yaş sendromuna hoş geldinizzzz. 3 yaş sendromuna kadar sabret :D

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Eğer gorumcenjn kizi hırçın sınırlı davranışlar yapıyorsa oğlun ondan etkilenmistir evine kabul etme mümkünse az görüşmesini sağla oğlunun böyle durumlarda öyle çocuklarla çok samimi olmaması gerekiyormuş çocuklar hemen erkilenue

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 526 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 850 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 943 göst.