0 oy
235 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (532 puan) tarafından

image

image

Kizlar ben normalde bu pembe gibi kek kapsüllerinde kek yapıyordum hemen çıkıyor yerken falan bı problem olmuyor yani zorlanmiyor insan kabini soyarken şimdi şu Golda  benzeyen bi kek kapsülü aldım bunlardan kullanan var mı kek karışımıni direkt buna doksem kolay çıkar mı yerken?

6 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bende diyorum kek kapsülü ne 
(532 puan) tarafından
Kek kağıdı canım ya nette kapsül yazıyor da belki öyle biliniyordur dedim:)
(8,061 puan) tarafından
Evet baktım öyle de deniyormuş☺hep kağıt kullandım canım üstte ki sanki folyo gibi tehlikeli olur mu ki
(532 puan) tarafından
Canim Golda benziyor da folyo değil içi beyaz sadece o model yani pembe gibi hemen soyulan bı cins değil iste
(454 puan) tarafından
Kahve kapsulu der gibii
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Şu pembeliyi kullandimda öbürünü blmiyom ne degisik seyler var ☺
(532 puan) tarafından
Ben de hep pembeden kulland bunu da şimdi aldım acaba kek karışımını buna direkt doksem kolay çıkar mı yerken zorlanır mi insan diyorum doğum günü için yapılacak da
(22,057 puan) tarafından
Bence hic riske girme kiz bildiğinden şaşma derim
(532 puan) tarafından
Canim birinin doğum gününe yapiverecegim de o da bunu almış daha doğrusu uzun uzun yazmayayım demiştim:)
(22,057 puan) tarafından
:D hahaha ama bak yazdırdım tek tek soraraktan:D
(532 puan) tarafından
Aynen canım :))
0 oy
(532 puan) tarafından

56 kişiden 1 Allah'ın kulu kullanmadı mi bunu ya kimseden ses yok :O

0 oy
(410 puan) tarafından
Oburunude kenarlardan cekerek genisletiyorsun yerken
(532 puan) tarafından
Zor çıkıyor mu yani canım kek mahvolmaz di mi milletin elinde?
(410 puan) tarafından
Yook zor cikmiyor pileli pileli farkedersen onlar aciliyor ama digeri daha rahat tabi ama ben kullaniyorum bundan ozellikle damla cikolatali falan cok hos duruyor
(532 puan) tarafından
Anladim canim tesekkurler içimi ferahlattin başkasına yapivereyim de skinti olur diye korkuyordum
0 oy
(6,048 puan) tarafından
O gold olanın kenarları kat kat duruyor ya canım elinle kekin piştikten sonra o kenarları çek kağıt genisliyor kek içinden rahatça çıkıyor. Ben hep o Gold gibi olan kalın kaliplardan kullanıyorum. Diğeri çok ince kek içinde pek şekil almiyor dağılıyor.
(532 puan) tarafından
Teşekkürler canim icim rahat etti yorumlarınızla başkasına yapiverecegim de tereddutluydum
0 oy
tarafından
Üstteki güzel kuzum kek rahat cikiyo etrafını çekince genisliyo 
(532 puan) tarafından
Teşekkürler canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,825 soru

24,174,615 cevap

336,042 kullanıcı

...