0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar o kadar masumlar ve merhametliler ki, birşey anlamazlar desek de o kadar güzel anlıyorlar ki. Dün kolumdan kan aldılar ve kolum aşırı derecede morardı. Oğlum 6 aylık kolumu sıkar canım felan acır hep uff acıyor derim. Bugun kolumu gördü elini oraya koyup döndü bana baktı, uff oldu dedim resmen orayı sevdi sonra bir koluma bir bana baktı elini oraya koydu öyle bekledi içim gitti resmen

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yerim onu ya kurban olurum verene 
tarafından
Ahh ahhh vallahi her böyle sevmem de, her özlediğimde benimde içime ayrı bir merhamet doluyor. Her seferinde de dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı anne babalar olmayı diye. Bambaşkalar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet öyleler can evlatlar 

Benimde doğumdan kalma.izler vardı gidip gelip öpüyordu tosunum 
tarafından
O kadar küçük olunca anlamaz diyordum ama çok şaşırdım. Öpüyorum senin küçüğü de ❤️
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Yaaa kıyamam ❤️ Cnm kolonya pamuk ile ovala dağılsın orası cnm
tarafından
Canım fotoğrafta daha az çıkmış orası şuan bildiğin kapkara, baya da basılı tuttum aslında kan alınınca eve gelince de ovaladım yine ama bana mısın demedi, iğneyi kolumda baya birkaç kere hareket ettirdi kan gelmeyince
0 oy
(260 puan) tarafından

Evet oyleler ben ilk  kızımla sokakta kalmistik akşam çökünce kucağıma alıp ağlamaya başladım napcaz şimdi sende açsın bende diye ağlayarak onunla konuşuyordum 3 aylık bile değildi gözümdeki yaşı sildi  yurda vermeyi düşünmüştüm onun iyiliği için ama o anda vazgeçtim fikrimde o tırnak kadar parmağıyla anne dedi öyle gelmiştir diyebilirsin ama ertesi gün bir yerde yanımızda birileri vardi yine anne dedi ki herkes duyup şok olmuştu melek onlar ya rabbim korusun hepsini sarma yiyordu elinde sarmayla yanımda uyuya kaldı nasıl güzel birşey bunlar  yüzü gözü sarma içi pasaklı kizim

image

(260 puan) tarafından
Yok Cook iyiyiz babası yanımızda kardesini bekliyor ;))) gelmiş geçmiş oldu şükür rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ya tek derdimiz bugün ki sürpriz yumurtasını daha alamamak oda hava yağmurlu diye cikartamadim söyleyip duruyor yumurtaaaaaaaaaa diye;)))
(4,585 puan) tarafından
İyi bari Rabbim bu günlerimizi aratmasın canım
(260 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah
tarafından
Allahım bir daha öyle günleri size göstermesin inşallah. Demiştir seni anladığı için... dünyanın en güzel ve en zor şeyi bu ya. Maşallah pek tatlı bir kızın var. ALLAH. hepimizin evladını korusun, isteyen herkese de nasip etsin inşallah
(260 puan) tarafından
Evet aslında bende öyle olduğunu bilmiyordum ama onların hisleri varmış ve gerçekten anliyorlarmis bir kere üstü kapalı kızımın kreş öğretmenine sordum onlar çok güçlü hisleri farkındalıklari var demişti

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,504 soru

24,430,694 cevap

352,487 kullanıcı

...