0 oy
348 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar 1 aylık bebeğimin yüzü sivilce doldu. Nedeni nedir nasıl geçer, başına gelen var mı.?

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
(16,787 puan) tarafından
Opuyorsaniz sakallı falan eşin opuyirsa ondan olur 
(50 puan) tarafından
Optürmüyorum canım kimseye bende dahil doğduğundan beri, koronadan dolayı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alerjisi olabilirmi acaba ? 
(50 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim, benide o endişelendiriyor
tarafından
Süt ve sut ürünlerini bırak yeme hiç emziriyosan eğer dene bakalım yine oluyormu,yumurtaya da alerjik olabilr tek tek dene canım kakasında kan yada mukus varmı ya da gaz sorunu varmı
(50 puan) tarafından
Kan falan yok şükür, gazı var ama emerken çok hava yutuyor ve sırtını sıvazlamama rağmen çıkaramıyor, o yüzden gaz sorunu oluyor canım
0 oy
(354 puan) tarafından
Çok öpülmeden oluyor canım bide sulu öpülüyorsa ondan olur ıslak mendille filan siliniyorsa yüzü ondan da olur
(50 puan) tarafından
Yok yuzune bebek şampuanı harici hicbirsey sürmüyorum canim ve öptürmüyorumda. Şampuan mi alerji yaptı dicem ama vücudunda yok sadece yüzunde var
0 oy
(8,278 puan) tarafından
Sadece yüzünde varsa çok normal geçer zamanla çok opmeyin bebisi sakallı olan varsa da dikkat etsin :) 
(50 puan) tarafından
Sadece yüzünde canım, öptürmüyorum kesinlikle koronadan dolayı kimseye canim, bende dahil
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Bir çok nedeni olabilir canım özellikle erkekler opuyorsa tahristen kaynaklı olabilir daha hormonları ter bezleri gelismedigi için olabilir sütünden kaynaklanabilir ve alerji olabilir eğer alerjiyse yayılmaya başlar çoğalır sürekli takip et sen ve fazla opmemeye çalışın 
(50 puan) tarafından
Öptürmüyorum canım kimseye doğduğundan beri, babasıda dahil. Vücudunda yok yüzünde çıkıyor
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Cok normal yenidogan sivilcesi bu olur yani.Etrafinizdakilere soyleyin bebegi opmesinler
(50 puan) tarafından
Yok canım öptürmüyorum zaten bende dahil, koronadan dolayı

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 364 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 314 göst.