0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,460 puan) tarafından
Kızlar iki gün önce uzun süre sırt üstü yattım 16+5 günlük hamileyken, şuan tam 17 haftalık oldum. Normalde de sırt üstü yatıyodum bişey yoktu ama bu kez iki gündür karnımda bir ağrı var, yani göbek deliğimin sol tarafı daha fazla olmakla beraber sağ taraftada biraz var, yatarken bişey yok ama dönerken ve ayağa kalkarken bi değişik ağrı oluyo, gaz sancısına benzer bir ağrı ama gaz sancısı değil. Yarın için zaten randevum var sabah 9.30 da ama acaba acile falan gitsem mi diye düşündüm, acaba bebeğe bişey oldu mu diye endişe ettim, düşük riskim yok geçen hafta bugün doktora gitmiştim cinsiyet için ve herşeyin çok yolunda olduğunu söyledi, ama ilk defa bu kadar korku kapladı içimi 

5 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
İçin rahat edecekse git canım ihmal etmeye gerek yok 
(3,460 puan) tarafından
Bişey olmuş olabilir mi acaba ya
(2,564 puan) tarafından
Sanmıyorum ağrılar çok normal şiddetli dayanamıcak kadar değilse korkma strese girme boşu boşuna
(3,460 puan) tarafından
Yatınca sorun yok şiddetli değil yani teşekkürler :)
(2,564 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Hamileyken en ufak ağrıdan korkuyor insan için rahat etsin istersen git istersen yarını bekle ama sadece yatarken oluyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah yoktur bir şey 
(3,460 puan) tarafından
Yatarken oluyo sadece napsam bilemedim y
(724 puan) tarafından
Doktorunun numarası varsa mesaj at bi
(3,460 puan) tarafından
Bu doktora yeni başladım ilk kez geçen hafta gittim numarası yok daha
(724 puan) tarafından
Anladım sıkıntı yoktur umarım ağrılar oluyor karnın büyüyor bebek büyüyor acıyor insanın karnı daha zor günler gelcek :) sağa sola dönemiyor insan zaman ilerledikçe
(3,460 puan) tarafından
İnşallah yoktur,  şimdi bile böyleysem ilerde düşünemiyorum :) alışırım insallah
0 oy
tarafından
Karnının ici ağrıyor gibi sanki demi canım 
tarafından
Bendede öyle olmuştu o haftalarda .  Doktorum bebek büyüdüğü için demişti
Ama gönlün rahat değilse bir git ❤
(3,460 puan) tarafından
İnşallah büyüdüğü içindir :)
tarafından
Kötüyü getirme aklına canım ❤ bende senin gibi elham yapıp gitmiştim anlıyorum o yüzden :) gerçi hala gidiyorum normalde salı olan kontrolü yarına aldım :D
(3,460 puan) tarafından
Ay inşallah sağ salim alsak kucağımıza da rahat etsek :)
tarafından
Inşallah canım inşallah Rabbim yardimcimiz olsun ⚘
0 oy
tarafından
Bence yarını bekle canım 
(3,460 puan) tarafından
Eşimde bişey yoktur korkma diyo yarın zaten gitcez diyo ama işte bi korktum
tarafından
Korkma içini ferah tut
0 oy
tarafından
Normal canısı Allah'ın izniyle herşey yolundadir hem zaten yarın gidicekmissin aklındakileri listeye dok insan unutuyor ağır iş yapmadiysan bebeğin hareketlenmeye başladığı için ağrıların normal
tarafından
Yok canısı haftana göre sırt üstü yatabilirsin göbeğin çok belirginlesince onermiyorlar bide  hareketlilik hissediyorsan hiç korkma
(3,460 puan) tarafından
Daha hiç hissetmedim bebeğin hareketini
tarafından
Ben 24uncu haftalarda hissettim bide düşük tehlikem vardı kanama görmustum vajina bölgesine doğru ağrıların yoktur diyorum eğer varsa doktoruna git yarıni bekleme karın ağrıları normal adet olmadığımız için bazen adet ağrıları yaşıyoruz
(3,460 puan) tarafından
Aşağılarda ağrı yok, sadece göbek deliğimin özellikle sol tarafına bastırınca ve dönerken falan ağrıyo, düşük tehlikesi hiç olmadı yani hep herşey çok iyi dedi doktor, kanama falanda yok, karnım ağrıyor o kadar
tarafından
Normal canısı, korkutma kendini :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
0 oy
15 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,467,965 soru

24,051,468 cevap