0 oy
1,510 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kendimi küçük düşürecek bişey yapmadım gerçekten kendisi verdi böyle insanlara bünyeler alışkın değil biliyoruz anan ti insanlar kalbi temiz olanlar hala var ve bu insanlar yüzünden dünya dönüyor yaşama bağlanıyoruz

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kuzumm bütün küpeler feda olsun sana sen ne bakıyorsun millete. Seni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir :) kimse için üzme kendni burda insanlara fırsat verdiğin an neresinden yara açarım diye kolluyolar öylelerini hiç takmicaksın bana yönlendir ben takarım :D bana cevap verme nurdan dert anlat millete müstahak sana :Dddd ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Yatmaya gitmedim aşkım katil olurum diye seninde kafanı özelden bi hayli şişirdim birazda buraya anlatayım dedim buradakilerde benim içimi şişirdi :D♥️♥️♥️♥️
tarafından
:D şikayet eden mi var kızım çocuğu anca uyuttum müsait oldum sen sustun ilgilenemedim diye hep bunlar dmi :D
-Reklam-
+1 oy
(54,172 puan) tarafından
bugun arkadasim.geldi kizima.para verdi her zamanki gibi ,☺️ yarın mesaj aticam bana bilezik al diye ☺️☺️ saka bir yana görüştüğün zaman verirsin geri . burdakiler kocandan cok kirdi seni
(754 puan) tarafından
Evet burdakiler daha acimasiz davrandı gerçekten
+1 oy
(2,074 puan) tarafından
Eşin kendini küçük hissetmis. Belki maddi açıdan belki de "ben bseyler veremiyorum el kızı veriyo" gbi bir ego edinmiştir kendince. Takılma üzülmeye değmez. Kaybetsen bile dünya sonu değil ya denklestirir verirsin parasını. Gecenin 1 bucugunda cekinmeden messj atabiliyosan zaten can ciger arkadasliktir bu bi küpenin lafi olmaz
+1 oy
(658 puan) tarafından
Ay ben insanları anlamıyorum demekki dostluğunuzdan daha değerli birşey yok ikiniz içinde. Benimde arkadaşım var ahiretligim deriz o kadar iyiyiz oda begense bende veririm ona oda bana verir malın ne değeri var maneviyat önemli. Takılma canım sen ne eşine nede burdakilere eşinde kusura bakma ama hodukluk yapmış yani
tarafından
Sağolasın kuzum ♥️
0 oy
tarafından
Helal olsun Vallah ne diyim gerçekten kıymet bil 
0 oy
tarafından
Olayı bilmiyorum ama

Ne güzel zor bulunur böyle arkadaşlar 
0 oy
(874 puan) tarafından
Ne güzel insanmış :) 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ya bir sürü post acıyor ya insanlar en yakın akrabalarının yaptığı yaşattığı kötülükleri insanın inanası gelmiyor arkadaşın böyle yapacağı onun için öyle yazmışlardir . Yoksa iyi insanlar var tabiki ve sen niye kendini küçük düşüreceksin boşver 
0 oy
tarafından
Yav niye küpeymiş burada arkadaşına tencere seti alan oluyor altınla aybi para ya.  Belki saçma bir örnek gibu gelebilir ama öyle yani..

Benim de durumum çok iyi olsa ben yaparım benim de senin gibi arkadaşım var durumu kat kat değil böyle ana evinde ne istersen vereceğine eminim 

Ev hediyesi aldı kahvaltı takımım kırıldı ondan aldı yani.. .

Böyle insanlar çoğu insanin çevresinde yok diye böyle oluyor..

Sen benim arkadşım olsa bende sana alırdım durumu iyi olsa ne var bunda ya
(54,172 puan) tarafından
gercekten oyle bi arkadaşım var aldigi hediyenin haddi hesabı yok hele kizima dolabini o düzdü. pandemiden dolayi gidip gelmiyoruz 9 ay olmus gorusmeyeli bugun zorla çağırdım yine kızıma para verdi kalbi o kadar guzelki
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Boşver canım ya burda bazıları laf olsun diye yorum yapıyorlar yada laf olsun diye post açıyorlar.. Başka işleri yok milletin herşeyini dert ediyorlar.. Veren arkadaşın cömert iyi bir insan demekki kendi vermiş hem boşver milleti.. 
tarafından
Her yorumun çok tatlı hissediyorum sende mükemmel bir arkadaşsın ♥️
(2,319 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın❤️❤️☺️
0 oy
(620 puan) tarafından
Benimde öyle bir dostum var. Ne güzel böyle bir zamanda seninde böyle dostun var. Kendini niye küçük duruma düşürmüş olasin ki. Kiminin bi kahvesi bi gülüşü dertlesmesi bile yeter. Kendini kötü hissetme eşin kendi alamadığı için belki böyle tepki vermis olabilir ama onun dilini de en iyi sen anlarsin
0 oy
tarafından
Ya Maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın sen kimseye bakma esinde görünce gözüne soksun mesajı 
tarafından
Sağol kuzum ♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 255 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 343 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Whiteangell (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,035 soru

24,163,318 cevap

335,479 kullanıcı

...