0 oy
965 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (703 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba kardeşim 16 yaşında ve sürekli adet görüyor temiz kaldığı gün sayısı 1 haftayı geçmez ,sürekli kanaması oluyor, Allah a şükür vücudu çok etkilenmiyor bu durumdan halsizlik vs. olmuyor ama ben çok endişeleniyorum onun için ,düzenli bir adeti yok ,doktora gittiler ultrasonla bakmış bir sorun yok demiş hormonlara bakmış bozukluk var demiş ilaç vermiş ilaçlarda zararlı diye başlamadı hayıt falan kullandı ama yine fayda etmedi ,tekrardan doktora gidicez ,bu durumu yaşayan yada bir yakını yaşamış olan çözüm bulan var mı ,yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum..

26 Cevaplar

0 oy
(912 puan) tarafından
Hormon bozukluğu varsa ilaçların sakın aksatmasin ileriki yaşlarda kısırlığa kadar sebep olabilir hormon bozukluğu. Ayrıca kendi kafasından şeyler de kullanmasın iyice hormonlarını bozabilir
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından
İlacı kullanmadan geçecek bişey dgl o
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çözümünü doktor ilaç vererek söylemiş daha farklı bir yol izlemenizi tavsiye etmem herkese fayda eden size ters tepki verir 
0 oy
(843 puan) tarafından
O yaşlarda bende ayda 2 kere adet oluyordum kardeşim de şimdi hep adet oluyor doktora gitmedik biz benimde oldu geçti diye 
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Aynısı bendede vardı canım hep ilaç verdiler doğum kontrol hapı evlndm artık 40 günde Bi olmaya başladım 
0 oy
tarafından
İlaçları kullanmak zorunda başka çözümü yok. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 321 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 860 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,128 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gulselen (124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,167 cevap