0 oy
966 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (703 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba kardeşim 16 yaşında ve sürekli adet görüyor temiz kaldığı gün sayısı 1 haftayı geçmez ,sürekli kanaması oluyor, Allah a şükür vücudu çok etkilenmiyor bu durumdan halsizlik vs. olmuyor ama ben çok endişeleniyorum onun için ,düzenli bir adeti yok ,doktora gittiler ultrasonla bakmış bir sorun yok demiş hormonlara bakmış bozukluk var demiş ilaç vermiş ilaçlarda zararlı diye başlamadı hayıt falan kullandı ama yine fayda etmedi ,tekrardan doktora gidicez ,bu durumu yaşayan yada bir yakını yaşamış olan çözüm bulan var mı ,yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum..

26 Cevaplar

0 oy
(754 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
O yaşlarda benim de öyleydi canım erken yaşta adet olmama rağmen doktora gittim yumurtalıklarım da su varmış ondan kaynaklı olduğunu söyledi doktor ilaç kullandım geçti çok şükür
-Reklam-
+4 oy
(1,689 puan) tarafından
Aslında çözümü doktor söylemiş ama kardeşin biraz çok bilmişlik yapmış.. Buna çözümü anca doktor söyleyebilir malesef.. İlaçları kullanmamazlık yapmasın lütfen 
tarafından
Yani bende anlamıyorum bu insanları.  Madem doktorun verdiği ilaçları kullanmayacaksın neden doktora gidiyorsun çok saçma ya .
(1,689 puan) tarafından
Benim de aklım almıyor.. Doktorun da vaktini çalmış oluyorlar..
+2 oy
(5,213 puan) tarafından
ilaçları kullanmayacaksa neden doktora gitmişş ilaçları kullansın sıkıntı yaşamasın sonra
+2 oy
tarafından
Yanlış anlama ama burada yaptığın çok saçma burada başına gelen de olur ama farklı bir durumdur onunki yada aynı durumdur birşey tavsiye eder kardeşine iyi gelmez sebebi o tavsiye veren olur zaten doktora guvenemeyip buradaki kızlardan istiyorsun çare kardeşinle konuş ilaclara başlasın doktor gerekeni yapmış  bence ilaçlara başlasın..
(703 puan) tarafından
Ben burda ilaç tavsiyesi istemiyorum, aynı durumu yaşayan var mı ne gibi çözümlere gitmişler onu merak ettiğim için böyle bir soru sordum :)
tarafından
Farkındaysan ilaç demedim onların kullandigi yada yaptığı ne olursa olsun kadesine iyi geleceğini ne biliyorsun ki en iyi doktor bilir ve gerekeni yapmış zaten
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ilk adet gördüğüm zaman bir kaç ay bende öyle olmuştum kesintisiz diyebilirim.. bir hafta anca temiz kalabiliyodum ama ozaman dr ye falan gitmemiştim ilk ergenlik yillarimdi
(703 puan) tarafından
Sonra nasıl düzeldi acaba
(9,647 puan) tarafından
Kendiliğinden düzelmişti canım ama ozaman aşırı utangaç biriydim o yüzden dr lik bir durum olduğununda farkında değilsin bence tekrar bir gidin derim
0 oy
tarafından
Tek çözümü doktor ve ilaçları kullanmak sürekli kanama emin ol ilaçlardan çok daha zararlı birde bir hafta temiz kaliyor diyorsun hormonların da sıkıntı varsa hangi akıla hizmet kullanmıyor ilaçları kuzum olmaz öyle 
(703 puan) tarafından
Evet bencede,ilaçları da sürekli mi kullanması gerekir acaba belli bir kullanımdan sonra düzelir mi
0 oy
(703 puan) tarafından
Kimse yok muu ??
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Hormonlardaysa mecburen ilaç kullanması lazım. Çevremde çok var maalesef. 
0 oy
tarafından
Benimde kardeşim öyle 15 gün adet görüyor ilk başta çok sonra az az doktor onada ilk zamanlar böyle devam eder ilerde düzelir demiş 
(703 puan) tarafından
İlaç falan vermedi mi acaba
0 oy
(5,483 puan) tarafından
İlaçları kullansın canım hormonlar düzeltmeden düzelmez ki o
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Çikolata kisti olabilir bı an önce ilaçları kullansın doktor genetik bozukluk olduğunu söylemiş neden kullanmadı ki
(703 puan) tarafından
Çünkü bu hormon ilaçları hakkında malesef iyi şeyler duymuyoruz başka bir çözümü var mıdır diye merak ettim ,ama yoksa da en son çare ilaçları kullanmak olacak ..
0 oy
(454 puan) tarafından
Benimde evlenmeden önce öyleydi polikistik over var bende iki haftada bir adet oluyordum ilacı kullansın düzene sokuyor mecbur başka çaresi yok 
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben doktora gitmiştim bu yüzden. İlaç kullanmıştım rahattım sonra bıraktım yine Bi zaman düzensiz ağır gitti sonra düzene girdi. Özellikle ilk çocuktan sonra baya düzene girdi. Ama doktor kontrolü şart. Kist gibi şeylerden de olabiliyor 
0 oy
(54,137 puan) tarafından
doktorun verdigi ilaci neden kullanmadi zarari neymis
(703 puan) tarafından
Hormon ilaçları ,tehlikeli hastalıklara yol açıyormuş diye duyuyorum hep
(54,137 puan) tarafından
iyide doktor yıllarını vermis okumuş guvenmesi lazim hadi o doktora guvenmedi hemen baska doktora gitsin
(9,610 puan) tarafından
Herkeste aynı etkiyi gösterir diye bi durum yok doktor zaten onun için yazmış o ilaçları yani senin o duydugun şey çok yaygın olsa doktor yazarmıydı sence o ilaçları ?
0 oy
tarafından
Kardeşin doktorun verdiği ilacı kullansın ....
0 oy
(15,963 puan) tarafından
İlaçları kullansın canım 

Ark da öyleymiş şimdi çocuk konusunda sıkıntı yaşıyorlar 

Keşke diyor o zaman daha çok önemseseydjm
0 oy
(189 puan) tarafından
İlaçları kullanmadıktan sonra tekrar gitse ne olacak ki yine aynı şeyi söyleyecek ilaçları kullansın
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İlaçlar zararlı diye içmicekse doktora gitmesine gerek yok doktor keyfinden ilaç vermiyor 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
İlaçlar zararlı diyerek kendine daha çok zarar veriyor. Hormonlar vücudun dengesini bozuyor.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Benim gorumcemde ara ara öyle oluyor kendisi hemofili hastası capà da tedavi görüyor 18 yaşında 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 321 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 862 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,129 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gulselen (124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,021 soru

24,148,166 cevap