0 oy
902 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin geçmişte yapmış olduğu bir hatasını unutamıyorum ve sürekli gıcık oluyorum soğuyorum arada geliyorlar durup dururken sürekli trip yers cevap kaç gündür bana yaklaşmasına izin vermiyorum ya napicam bilmiyorum unutmak istiyorum ama olmuyor bana göre büyük bişey herkese göre farklıdır ama ben kabullenemiyoeum :angel:

23 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Geçmişe takılırsan ilerleyemezsin... yapma ⚘
tarafından
Terbiyesiz şeyler izlemişti bir ara
(8,579 puan) tarafından
Adı batasıca yaaa
tarafından
Aynen sen olsan nasıl davranırdin unutur muydun
(8,579 puan) tarafından
Hayr her tartışmada önüne sürerdim  :(
tarafından
Aynen öyle olunca da mutlu olamıyorsun işte çok zor bir durum ;(
-Reklam-
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Yani ne olduğuna göre değişir benimde bazen aklıma geçmişte olan bana yapılan şeyler geliyor sinirleniyorum :D 
tarafından
Bak işte bgnde soğuyorum napcam bilmiyorum ya aslında görmek bile istemiyorum bazen bana yaklaşınca o izledileri şeyler aklıma geliyoe
(14,189 puan) tarafından
Unutman lazım ama böyle kendini yer bitirirsin
tarafından
Biliyorum inşallah unuturum ya
(14,189 puan) tarafından
Ya şu erkekler böyle şeyler yaparken keşke biraz eşlerinin duygularını da düşünseler ona birsey olduğu yok olan sana oluyor için içini yiyordur Allah yardımcın olsun inşallah unutur gidersin kapanır bu saçma konu da
tarafından
İnşallah kardesim Allah razı olsun
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Valla hiç aklıma gelmez canım ya unutur giderim 
tarafından
Ay ne güzel ben unutamıyorum hep nefret etmeye kadar geldi resmen
(1,930 puan) tarafından
Boşver takma geçmişi canım kendine edersin kimseye değil emin ol
tarafından
Ediyrouk szaten bu gidişle sinir hastası takıntılı bişey oldum
(1,930 puan) tarafından
Çok güvendiğin biri ile oturup iyice dertleşsen belki sana iyi gelebilir canım
tarafından
Haklısın ama.herkese anlatılmiyor canim
0 oy
(792 puan) tarafından
Bikere kabullenip affetmişsin tekrar tekrar hatırlamak inan en çok sana zarar verir canım. Sana diyorum ama bende maalesef yıllar önce yapılan şeyleri aklıma getirip getirip kendimi yerim sadece eşim değil başkalarıyla ilgili şeyleri de. öyle durumlarda hemen kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum ilgi odağımi değiştiriyorum unutmaya çalışıyorum olduğu kadar
tarafından
Calsiiyorum ama o bana yaklaşınca aklıma geliyor istemiyorum soğuyorum ne yapacam bilmiyorum kaç gündür Trio atiyrium bişey yokken
0 oy
tarafından
Ay bende öyleyim yine neyi hatırladın der ☺️
tarafından
Unutsak iyi de işte iz bırakmış demek ki
tarafından
Sorma hemde ne iz
tarafından
Çoğu şeyi unutuyorum bunları unutamıyorum inşallah unuturuz ❤️
tarafından
İnşallah yawru bende kayananamlar neler ettiler aklıma gelince umursamıyorum ama aynı yastığa başını koyduğum kişi oluncandueum farklı ❤️
tarafından
Di mi nasıl affetettim niye bunu da demedim sayıdır sayıdır içinden falan sonra yine sevmeye devam et yorucu oluyor
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ya unutacan ya bosanacan geçmişe takılıp kalırsan o yaptığın tripler birgün gelir adamı boğar   
tarafından
Biliyorum vallah boşanmayı bile düşünmüyorum desem yalan olur
0 oy
(272 puan) tarafından
Benimde kaynanam af edeyim konuşayım diyorum ulan tam geçti diyorum en başından en ağır lafları geliyor gözüme yine başa sarıyorum 
tarafından
Ay kaynanamla yaptıkları bı nebze gene de eş olunca aynı yatağı paylaştığın kişi daha kötü oluyoe
(272 puan) tarafından
Malesef onu o şekilde hazmedip kabullenmelisin canım eşin o senin her neyse çok düşünüp sıkma kendini
tarafından
İnşallah yapabilirim canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Sonucta kabullenmissin uzatma derim canim:)))
tarafından
Kız mecburen ettim işte çocuk falan ama bazen aklımda deli düşünceler oluyor boşanmak bile istiyorum
(7,483 puan) tarafından
Yapma canim boyle yoksa hastalanirsin Allah etmesin.
0 oy
(874 puan) tarafından
Kişi ne yaparsa kendine yapar canım evliliğinize sana sadık kalmamıştır mesela ama kendi gunah kesesini dolduruyor neticede çok düşme bu konunun üstüne acizlikten başka bişey değil video izlemek hiç takamam valla kendi gozu kendi nefsi kendi terbiyesi ay aman nasıl izlersin diyip de peşine düşemem izlersen biter net derim bitsin istiyorsa izlesin. Ben varken başkasına bakmayi tercih ediyorsa kendi edepsziliginde bogulsun. Ben baktıklarından daha güzelim bence :)))) sende öyle düşün sen yetmediginden ya da çirkin olduğundan değil onun acizliginden oluyor bu hem sen çok güzelsin o yanlısı sana değil kenine yapıyor yan cayır cayır de gitsin. 
tarafından
Haklısın onun acizligi onun günahı o konuda öbür dünyada affetmicem onu çünkü her gece bir kavga çıkarırdi başka odada yatmak için o şeyleri izlemek için üstüme bile yürüdüğü oldu sonradan anladım herşeyin sebebini ben onun hoşuna gitsin diye sexi olarak yapmadığım şey kalmadı ama o neden izledi öyle şeyler anlamadım ben izlemem yani eşim dururken ekin adamlarinin açık saçık şeyini hep aklıma geliyor her yakınlaşmada ama öyle düşünmeye caliscam birdaha yaorsa biter zaten dedim agladi etti ise gitmedi resmen pacalarima yapıştı bişey yapamadim
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Aynı durumdayız senle cnm bende yorumları okuyayım belki akıl alirim
(3,163 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Siliyorummmm  kimse görmeden
tarafından
Kuzum Rabbim sorar hesabını emin ol Allah havale et ve dua et gerckten ağır irsey yasamisisn eşinle aranız nasıl simdi
(3,163 puan) tarafından
Zaten öyle yaptım cnm aramız iyi allaha çok şükür cnm o günden sonra kötü birşey yaşamadık  

Bn yorumları silmeyi bilmiyorum cnm düzenlicem yazdıklarımı silip saçma sapan şeyler yazacam
tarafından
The Now başta hata etmişsin. Kaydolurken neden orjinal mail adresini girdin ki. Ben kafadan mail kaydettim ne bildirim ne birşey.  Böyle çok sıkıntı sürekli uğraşmak zorunda kalırsın
(3,163 puan) tarafından
Helena burdaki mesajlar gelmiyor sadece özel mesajlar geliyor bana direk bildirim geliyor gmailime geliyor şimdi burda yorum yaparken gelmiyor
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Ben anladım da çok abartı bence ya tepkin 
tarafından
İşte dedim ya baştan herkesin yapısı farkli demekki sen olsan napardin
(1,500 puan) tarafından
Umursamam bi de seni ihmal etmiyo sanırım
0 oy
tarafından
Bilemedim ki ya insan yaşamadan cidden bilemez. Ha ama aklıma geldikçe tiksinti olur bende mesela öyle bişey yaşamış isem
tarafından
Allah yaşatmasın da zaten çok onur kırıcı bir durum güvenim hiç kalmadı hep mutusz oluyorum aklıma geldikce hayattan soğuyorum
tarafından
Eşinle bu konuda konusmusunuzdur canjm. Sebep olarak ne diyor işlediğine?. Bunun mantıklı bı açıklaması olamaz da zaten kendini savunması nasil
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Bazen bazı şeyleri unutmak istersin ama işte kalbine dokunmuşsa onu ordan asla söküp atamazsın... Her defasında aklına gelir kafayı yersin:blink:

tarafından
Aynen kafayı yedim psikolojim çok bozuldu güvenim hiç yok yani şöyle kafam rahat yanına yaklaşamiyoeum hep aklıma geliyor
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Hiç takmam naparsa yapsın. Çünkü gerçekten benim için önemli olsa şuan yanimda olmazdi demekki değil. Sadece kırmış öyleyse unutmak gerek. Hayat cidden çok kısa kendimizi yıpratmaya hiç gerek yok. Böyle anlarda sadece gözlerimi kapatıyorum eşim olmazsa naparim diye düşünüyorum. Kocaman bi hiç.. öyleyse onuda kendimi de üzmemem gerek
tarafından
Orası öyle  gercekte yapmış olsa daha farklı olurdu durum beklemezdim ama işte yapı meselesi demekki ben çok seviyordum kıskanıyorum çünkü onu bile bile başka başka kadınları çıplak izledi diye düşünüp kaldıramıyorum
(2,209 puan) tarafından
Cidden hassas bi konu ama kendini asla yetersiz görüp suçu kendinde arama erkekler bizim gibi düşünüp davranmıyorlar istediğin kadar doyur bekarliktan gelen bi alışkanlık bence izliyorlar nekadar asla izlemem diyen bile izliyor kim nekadar saklayabiyorsa.
tarafından
Bencede kimisi çok usta yakalanmıyor erkeklerden soğudum resmen
(2,209 puan) tarafından
Kesinlikle öyle mesela eşiyle güzel bi gece geçirmek istiyor ama önce izliyor daha adapte olmak için yani o yoluda seçmeyi ver veya aynısını esin yapsa ne düşünürsün. Mantıksızlar...
0 oy
(783 puan) tarafından
Çok dertler var neler var neler bunlara takılı kalma şükret adam yaninda sağlikli evine gidip geliyor her insan hata yapar , insanogluyuz ilerde kimin ne olcagi hic bilmiyoruz en azindan  yanimizdakilerin kiymetini bilelim unut , fantezi dünyanı gelistir yeni ic giyim al.o zaman canim napcan ,hata yapani cenabi hak görüyor ona gorede bor cezasi var elbet takma kafana hayat guzel yasamana bak akışına bırak canim 
tarafından
İnşallah yapabilirm canım yaomadigim şey yok o konuda bnei suclayamaz asla onun sevdiği sexi anlamada herşeyi yapıyordum nasıl böyle bir htaya düştü anlamadim
0 oy
tarafından
Şu an o düşünce içindeyim eskileri düşünüp duruyorum
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.. pişman olup yapmayacağından eminsen insanoğlu şaşar beşer belki pismandir. Bazen düşünmeden hata yapabiliyoruz önemli olan tekrarlamamak
0 oy
tarafından
bende öyle birşey yok ama geçmişte olan herşey aklımda düşününce hep ne yaptık ne oldu gelir aklıma 
0 oy
tarafından
Yıldız haklısın valla. Bende olsam unutamam. Boşanma derecesine gelirdim maalesef
0 oy
tarafından
Ruh ikizim bu konuda da aynıyız malaesef :( aklına getirmemeye çalış ben de aynı durumdaydım resmen eziyet çekmek bu ya nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ki aldatma falan değil de annesine savunmaamıştı beni ondan aklıma gelip duruyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bebek (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 166 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 327 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,801 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 88 göst.
29 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,801 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...