0 oy
352 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (387 puan) tarafından
Merhaba kizlar iyi aksamlar ben azeriyim turk yemeklerini cok sevirem terbiyeli tavuk corbasi bisirmek isdeyirem bana anlata bilirmisiniz nece bisirdiynizi sizde nasil guzel alnir birde zehmet olmasa et yemeyi sevdiyniz guzel yapdiqniz bir yemek tarifi yaza bilirmisiniz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiç sevmem kız başka bişey merak etsene :D

(387 puan) tarafından
Canim o zaman sevdiyin bi yemek tarifi yaz lutfen o zaman yapmam kiz
tarafından
Tekrar attım saçımı bak Marsilya prenses:D

Fateeee mucuk :D

Sulu köfte ben çok seviyorum sen biliyorsundur belki
tarafından
Ooo simdi gordum yapiyorusn bu sporu:)
(387 puan) tarafından
Sulu kofde bizde kifde var qaliba onun gibi bakayim netden
(387 puan) tarafından
Sulu kofde guzel gornuyo onda yapicam
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Canım netten yazarsan ölçülü tarif daha güzel.alirsin 
tarafından
Allah anali babali  buyutsun ❣
(387 puan) tarafından
Canim bakiram farkli farkli yapliyo mesela kimyon atyo bazisi canim o kimyon ne anlayamadim bir turlu acaba bizde ne
(16,792 puan) tarafından
Marsilya ne diyon kız
(16,792 puan) tarafından
Kimyon baharat ama.sizde nedi bilmirem
tarafından
Ay son postumda fato.yakalamadan dedim.kizlar yazmis bebekle ilgilenio yeni dogurdu diye:)
0 oy
(163,574 puan) tarafından
arabasi yap kiz 
(387 puan) tarafından
Onada bakayim tesekur ederim canim
0 oy
(18,771 puan) tarafından
Ben önce tavuğu haşlarım. Tavuk haşlanana kadar şehriyeyi kavururum salçayla birlikte. Tavuk piştikten sonra tavuğun suyunu sehriyeye ekler şehriyeyi pişiririm. Pisirdigim tavuğu ufalayıp pişen sehriyeye eklerim 10 15 dakika daha kaynatıp altını kapatmadan önce üstüne kuru nane ekler altını kapatirim
(387 puan) tarafından
Canim yogurt atyorlar o olmasada olur o zaman?zobqe gore atlir?
0 oy
(6,849 puan) tarafından
2 tane tavuk budu nu haşla Cnm bı derin tencerede didikle.

Sonra ayrı bı kapta 

1 Su Bardağı yogurt 

1 buçuk yemek kaşığı un 

1 adet yumurta sarısı bunları telle çırp. 

Tavukların içinden az ılık su al yoğurtlu karışıma ekle kesilme olmasın. Sonra hepsini ekle tencereye. 1 çay bardağı da tel sehriye ekle.  Soğuyunca tuz atarsin. Nane seversen üstüne atabilirsin
(387 puan) tarafından
Coxxx sagol canim Allah razi olsun cansiz
(6,849 puan) tarafından
Ben limon da sıkarım zevkine göre afiyet olsun
(387 puan) tarafından
Tesekur canim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
1 tane haşlamalık tavuk budunu güzelce yıka haşla sonra Bi tabağa didikle. Kücük Bi kapta merhaba yumurta sarısı yarım su bardagı yogurt çırp iyice 2 yemek kaşıgı un koy çırp yine. Sonra İsteğe göre limon suyu sirke ve sarımsak rendele  yine çırp onu. Kenarda beklesin. Haşlanan tavugun suyuna tek şehriye koy yarım çay bardagı kadar sonra didiklediğin tavukları da koy kaynasın şehriye yumuşayana kadar. Kaynayınca 1 kepçe sudan al yogurtlu terbiyeye koy çırp bidaha sudan al yine koy yine çırp sonra tencereye yavas yavas terbiyeyi dök dökerken karıştır tencereyi birkaç kere bir taşım kaynasın tuzunu at. İstersen ufak ufak maydanoz dogra kıvamı koyulaşana kadar kaynat biraz ben böyle yapıyorum harika oluyo yerken karabiber at şifa deposu afiyet olsun 
(387 puan) tarafından
Ooooo kizzz coxxxx sagol Allah bin razi olsun
(25,181 puan) tarafından
Senden de canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,612 soru

24,186,042 cevap

336,631 kullanıcı

...