0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar. Dalga geçecek varsa yazmasın lütfen şimdi adliyeden geldim yeterince sitresliydi.  

Hanımlar bizim eşimin tarafından birileri ile mahkememiz var ilk mahkemede benim suçsuz olduğum kanıtlandı.  Çok şükür

2 ci mahkemede adamın beni ölümle tehdit etmesi benim onun erkekliğine laf etmemle alakaliydi.  Oda sonuçlandı hem para hem ceza evine girecekti.   Ama itirazda bulundular ben itiraz edecektim kız kardeşim. Eşim yapma dedi. Tekrar gebe yim sitres yaşamayım istendi ama karşı taraf itirazda bulundu.  Şimdi avukatta. Bizde maddi manevi tazminat davası na çevirelim.  Dendi kızımı sitres ten tansiyondan kaybettim için evraklarim var elimde 300 milyar lık dava hakkımız var. %15 avukat alacak.  Ama  haram diyenler var haram oluyormu. 

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hayır ya ne haramii aç acıma kimseye valla çeksinler cezasını senin bebeğinin ölümüne sebep olmuslar 
tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun.  Dalga geçmeden cevap verdiğin için.   

Ben alttan aldıkça onlar kendilerini haklı çıkarmak için. Ugrasiyorlar
tarafından
Canım dalga geçilecek ne var bunda saçmalama evladın vefat etmiş ben olsam bende yapardım aynısını asla kimseyi affetmem
tarafından
Allah razı olsun cnm cnm ❤️.  Hayatın flim diye dalga geçiyor lar kimileri
tarafından
Dalga geçenleri anlamıyorum Hangimizin hayatı normal kii Allah'ım başka dert vermesin herşey insanlar için canım iyide kötüde ❤️ sıkma canını dil bu baglayamazsin herkes atıp tutar ne oldum değil ne olucam demeli her insan
-Reklam-
+1 oy
(2,387 puan) tarafından
Hiç de haram olmuyor haram olsa mahkeme niye para versin sana kuzu
tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Aldığın parayı haracamaz yardımda bulunursun fakire yoksula kafi yeterki adalet yerini bulsun.

tarafından
1 larasini bile kullanmayım ama onlardan çıksın istiyorum.  Ben alttan aldıkça onlar kendilerini haklı çıkarmak için uğraşıyor lar
(30,101 puan) tarafından
Çok iyi bir hocaya sor. Bilgim yok fazla ama adalet yerini bulsun
tarafından
Yan komşuya mesaj attım eşine sorup yazacak
(30,101 puan) tarafından
Hadi hayırlısı
(549 puan) tarafından
Niye haram olsun bnce degil
0 oy
tarafından
Hiç haram olarak duymadım ama seni ölümle tehdit etmiş bu iş uzarsa zarar verme ihtimali olmaz mı 
tarafından
Korkmuyorum. Cnm öyle bol keseden atan erkekler bı B.ok yiyemez. Ben adama konum attım erkeksen gel diye gelmezsen alttakini git kestir diye gelemedi ah keşke gelse
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Niye haram olsun ki. Sanmıyorum. İçin rahat etmezse alır parayı bir yere bagislarsin. Ama kendini geri çekersen de haksixmissin gibi görünebilir. Daha önce post acmismiydin ya sanki hatırlar gibiyim görümce tarafinla ilgili biseydi sanki
tarafından
Evt cnm. Doğru hatırlıyorsun. Biz alttan aldık ama demekki susmamak gerekiyor mus
(6,048 puan) tarafından
Al kız donlarina kadar onlar senin bebeğinin ölümüne sebep olmuslar. Ben olsam aldığım o parayı da yeni doğacak bebeğime hesap açar oraya yatiririm.
(6,048 puan) tarafından
Esinde arkandaymis ne guzel. Ama haramdır falan diye davandan dönme. Kullanmasanda bağış yap ki haram olduğunu düşünmüyorum o zaman bosaninca eşten alınan tazminatta mi haram oluyor. Binlerce kadin alıyor.
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Bence bunu diyanete bi sor busracim 

Ben de merak ettim.ama hic arastirmadim acikcasi
tarafından
Dur arayacam yazarim
0 oy
tarafından

çoğu kisi haram diyor yani kan parasi diye birsey var bebeginin ölümüne sebep olunmus senin hakkin diye düşünüyorum 

babannm de trafik kazasi geçirdi karsi taraf hakszdi  30bin civari  babanemler de aldi  
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(808 puan) tarafından
Olmaz canım bebeğini kaybetmişsin haram bu mu oluyo senin hayatını haram etmişler al kullanmassanda kullanma ama davayı aç 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından
Fetva makamına danış bence bu konuyu 
tarafından
Şimdi ariyacam. Teşekkür ederim cnm
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben olsam açardım sustukça kendini halt sanıyorlar sonra

0 oy
(163,308 puan) tarafından
tabiki haram degil ananin ak sutu kadar helal dir
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım .konu neydi acaba 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Tatlim 300 binlik tazminati.hic.bi.hakim.onaylamaz. Türkiyede kesilen tazminat alani zengin etmiycek.vereni fakirletmiycek kadardir. Zannetmiyorum bu parayi alabiliceginizi 10 20 bin belki. 

Haramlik kismini bilemem helallik isteyip sen kabul ettiysen üzerine bu parayi aliyosan iyi degil. Gönlün bu sekilde rahatlayıp adami affediceksen ne ala. Ama hem tazminati alip hem hakkim helal degil işleri öyle olmaz. Hem pastam dursun hem karnim doysn oluyo o hesap
tarafından
Zaten ben burda 300 alırım demedim avukatın dendiği adliyede denen bu helallik filanda alınmadı.  O olaydan sonra hiç görüşmedik aradılar acmadik mahkemede görüşülecek dendi
(2,074 puan) tarafından
İnsan hayatı kıymetli tabi ama talep verileni karsilamaz onu söylemek istedm sadece. Farkli bi amacim yok yanls anlama lütfen.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 715 göst.
14 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,733 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,057 soru

24,038,787 cevap

329,043 kullanıcı

...