0 oy
158 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kizlar bundan kullanan varmi icerigini begeniyor musunuz oglumun yemeklerine kullanmak ocin aldim ama aranizda kullanan var mi

image

5 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Kendin yapsana canım ben hiç hazır almadım 
tarafından
Canm calisiyorum birde istanbulda yasiyorum yasadigim yerde kasaplarda kemik satmiyorlar
(12,271 puan) tarafından
Himmmal anladım canım  inşallah arkadaşlar yardımcı olur brn hiç kullanmadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben evde yapıyorum buzluğa atıyorum çorba vb olursa hep katıyorum bununla ilgili bilgim yok
tarafından
Canm bu da hakiki ve evdekinden daha pahaliya geliyo evde yapacak vaktim yok malesef
0 oy
tarafından
Hazır ililki kemik.suyunun olduğu asla aklıma gelmezdi. Evde kendin yapsan daha iyi cnm. Bunun içinde ne olduğunu Allah bilir
tarafından
Icerigi temiz canm sadrce kemik ve ilik ve su var ama baska cesitleride var kullanan varsa onlarida onerir mi diye sormustum
0 oy
(165 puan) tarafından
Iyi diye duydum ama kullanmadim
tarafından
Anladim  canm tesekkur edrm
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum içeriği güzel. Normalde et ya da et suyu tuketemem Ev yapımı olanlar da ağır geliyor diye mecbur hazirini aliyorum. 
tarafından
Ben et ve tavuk balik veriyorum hergun ama yemeklerine de bunu kullanmak istedim canm ama yemekleri lezzetli oluyor mu bor de deger sebzelisi felan var onlardan kullandin mi guzel mi.biraz pahali ama 26 tl sen ne kadara aliyorsun
(1,012 puan) tarafından
Sebzeli hiç denemedim ama migrosta fide marka var sanırım 10 lira civari.  Knorrunki 20nin uzerindeydi ama geçen hafta bimde 13 liraya düşmüştü aklınızda olsun. Yemeklerde hiç koku falan yapmıyor lezzetini artırıyor.
tarafından
Bime de bakarim canm bende migrostan aliyorum bazen indirim oluyo.tesekkur ederim cevap icin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 735 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
2 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
11 cevap 518 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,847 soru

24,091,044 cevap

331,752 kullanıcı

...