0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
Selam kızlar eminim benim durumumda olan birçok insan var ama herkes kendi derdini biliyor durumumuz bu aralar baya kötü bi anda herşey tepetaklak oldu iki çocuğum var eşim yetemiyo bende işe girip çalışamıyorum çocuklarıma bakıcak kimse yok biri daha çok küçük zaten evden bişeyler yapmak istiyorum ama ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum farmasi denedim olmadı el işine yatkın elim onuda denedim ama çevrem olmadığı için ikisini de yapamadım evde pasta börek fala yapıp satıyolar ya onu nasıl yapıyolar nerelere söylüyorlar ya da başka getirisi olan bi iş yapan var mı o kadar ihtiyacım var ki ama neye elimi atsam yarım kalıyor bişeyler yapıp satanlara üretenlere çok özeniyorum bende yapmak istiyorum ama hep çevrem olmadığı için kaybediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(5,134 puan) tarafından
İstanbulda mısın orda evde kazak yada boncuk işleme var evde 
(233 puan) tarafından
Yok değilim canım
tarafından
Dilek ben İstanbul'dayım bildiğin bir yer var mı ?
(5,134 puan) tarafından
Ben istanbul da değilim ama bizim üst komşu senelerce yaptı facebook ta ilanlar var esenlerde oturuyor annmemler çok iş çıkıyordu
tarafından
Canım ben Facebook kullanmıyorum acaba bana yardımcı olabilir misin güvenilir bir yer mi annenden falan numarasını alsan olur mu acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dolap gardrop uygulamasından satabilirsin el işilerini canım
tarafından
Az varmış ürünün canım 2 3 günde bir ürün yükle oraya. Takip edenleri geri takip et. Sorun olmaz kargoda biri ürününü alınca sipariş numarası oluyo zaten onunla veriyorsun kargoya gidiyo gvenlir site yani ben üründe aldım sattım da sorun yaşamadım
(233 puan) tarafından
Başka yok ki öyle satabileceğim bişey :) bi onlar vardı ortalama ne kadar süre içinde satılıyor peki
tarafından
Değişir canım aylardır satılmayan ürünlerim de var yükleyip 2 güne satılanlar da. Video çekerim eşim izin verir dersen youtube için video çekebilirsin. Biraz sabır gerekiyo ama kazanmaya başlayınca gzel kazanıyosun
(233 puan) tarafından
Video işine izin vermez de yine resim yüklerim sağol canım
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
burada gelinlikciler felan kadinlara islemesi icin abiye gupuru veriyor uzerine boncuk islenecek benim kızım uslu olsaydi bende alacaktım ama kızımın korkusuna yaklasamadm bile
tarafından
cok hareketli zamani yani canm eger yutmaz oynamazsa olur ama imkansiz gibi bide boncuk olunca dağınıklığı da zor olur senin fikrin yinede
(233 puan) tarafından
Doğru diyosun bide süresi varsa yetiştiremem her zaman çünkü ufak olanda 2 aylık
tarafından
evet canm süreli maalesef bende cok heveslenmisrm ama nasip olmadi

küçükmüş bebegnde
(233 puan) tarafından
Neyse hayırlısı canım artık
tarafından
aynn canm
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Gardorps dolap zebroma modacruz gibi sitelerde ürün satabilirsin canım

İlgili sorular

0 oy