0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Brn wc ykadim

Balkonu yikadim sildim

Mutfagi temizledim yemegimi koydum

Antreyi süpürdüm sildim 

Daha cook işim var

17 Cevaplar

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Nerede bir tembellik bir tembellik sorma gitsin  :)) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bitmedi ama ben bittim :( oğlum çok huzursuz uyku yok mama yok. Sürekli ağlamak ve bağırmak var. Onu böyle gördükçe herşeye olan hevesim kaçıyor :( Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin 
tarafından
Dişi çıkıyor olabilir mi ? Genelde bu dönemde oluyor
tarafından
Sanırım öyle canım bir kaç gündür çok huzursuz üzerine birde aşı oldu bakalım Hayırlısı ile şu dişler bir çıksa
0 oy
tarafından

Hicbirsey yapmadım uzanıyorum ama bir ton isim var :D

0 oy
(861 puan) tarafından
Bnim bitti zatn hafta ici dibli yapmiyorum sadece ortaligi toplayip supurge aciyom banyoyu yikiyorum hafta snu butun halilar kalkar silinir sadece yemk ypcam mantar sote
0 oy
(28,404 puan) tarafından
Yemek kaldı bi onuda erindim ya üffff
0 oy
(2,981 puan) tarafından
İş mi kalır kız bu zamana kadar :-) 
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Hiç başlamadım ki bitsin :) evi süpürdüm wc Yi köpükledim o kadar yarın yaparım artık hiç yapasım yoktu bugün kolay gelsin sana 
0 oy
tarafından

Dün evin heryerini sildim supurdum mutfak dolaplarını boşaltım sildim banyo WC ozonladim yıkadım balkonları da bı gün öncesi eşim yapmıştı   hafta sonu da ben uyurken halıları silmis eşim bey sagolsun ne yalan soleyim bugün yerimden devinmedim evleri de gece toplamıştım panda gibi yuvarlanıyorm yemekte hazır yemekler sağolsun yapmayacam :D

0 oy
(6,849 puan) tarafından

Bende bohça yapiom vala bittim ne zor işmiş devamı var daha da bebemi uyutuyorm

image

image

(6,849 puan) tarafından
Bnde yapmadım gelin herşeyi istiyor vala annem rahatsız yapamaz
tarafından
K.bakma kuzum ama öyle insanlara sinir olurum sanki tek gelin o herşeyini 4.4 Luk yapıyor da erkek tarafına yükleniyor az anlayış millete gösteriş olsun diye hasta kadını yoruyor gunah
(6,849 puan) tarafından
He valla yavrum bnm annem asla hayır demez en iyisi olsun der bunlar bohça alışverişe hep markaya gitmişler bı seccade takımına bile 400 TL vermislr ne bilim baya sömürmusler annemi .
tarafından
Konya nin bu adetlerini hiç sevmiyorum bazı yerlerde böyle değil inşallah kıymet bilir de üzmez sizi nankör olmaz yani
(6,849 puan) tarafından
Bnm ailem konya askm kız tarafı Rizeli. Biz hep mutlu olsunlar çabasındayız ins bı ömür gecinirler.
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Çocuk napıyor o arada ben bugün kapıları sildim öldürdü beni resmen peşimde dolaşa dolaşa
0 oy
tarafından
Dolaplarimi silecektim sular kesildi. Eğer kesilmeseydi belkide işlerim bitmişti ya. Şuan canım çok sıkkın :(
0 oy
tarafından
çamaşır attım serdim toplayacağım yine attım onu serecem mutfak gittik oturduğum odanın yer kısmı kaldı sadece banyo lavabo bitti dünden yemeğim var yanına birşey daha yapacam bugun de selametle bitiyor 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Yatak odası

Ara odam

Antire

Salon

Oturma odası

Banyo tuvalet

Merdivenler hepsini yaptım Bı mutfak kaldı. Annem var bugun yoksa bu kadr iş yapamazdım :) 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hep duryo daha kuzum ya kurabiye falan yaptm yrldm otryorm ev supurup silincek wc banyo yikancak amaaaan
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bugun işim yok yemek yapıcam sadece 
0 oy
tarafından
Evim temiz anca kızım uyanınca hızlıca Bi süpürürüm  

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 533 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 469 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 332 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,685 soru

24,172,793 cevap

335,933 kullanıcı

...