0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
En baştan beri azdi sütüm bi 40lı iken akiyodu gogsumden taş gibi olurdu sonra sonra gittikce azaldi şuan çok yumuşam gogusum sönmuş balon gibi ama oglum yinede emmek istyor acaba boş memeyimi emiyor aklimda cok soru var pek yutkunma seside gelmiyo cunku rahat 10 dk emer sizce 2 damlada olsa gidermi agzina gogsumu sikinca süt geliyo ama damla damla fişkirara gelmedi hic binde bir kez geldi

Çok sey denedim artsn diye olmadi

11 aylik

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde şuan öyle yumuşak oldu sıkınca geliyo illa birkaç damla gidiyor hem emzir hemde mama ver kilo vermesin canım
(513 puan) tarafından
Mamayi kestik canm normal süt veriyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide 11 aylık. İlk baştaki gibi şiş olmaz ki. Yumuşak olur. Yumuşak göğüste daha çok süt olurmuş. Çok fazla uyudugunda göğsünün dolduğunu hissetmiyor musun ?

Bende baştaki gibi yutkunma sesi duymuyorum. Bu olmadığı anlamına gelmiyor merak etme
(513 puan) tarafından
Hayr dolmuyor canim ya bakiyorumda 2 gun emmezse ancak dolar
tarafından
Sagmayla da anlayamazsin. Eğer çekip ağlıyorsa az olabilir. Zaten büyümüş ek gıdasını fazla ver sütü de tatlı niyetine icsim
(513 puan) tarafından
Oyle yapyorum canm hergun degsk yemek hazrlyorum
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Bi sağıp baktın mı sütün vardır belki sen yok sanıyorsundur
(513 puan) tarafından
Sagma makinam yok elimle sagdim 25 ml cikmşti
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Canımın yumuşak meme az süt değilidir. Benim de memeler yumuşadı ama kızmın boğazına kaçar hala süt, ağzından akıtır. Emdikten sonra bebiş mutluysa sütün yetiyor demektir gerisi boş
(513 puan) tarafından
Genelde doyurup emziriyorum cunku oglum emdikten sonra hala huysuz
(5,483 puan) tarafından
Zaten büyümüş tatlım, 11 ay çok ufak değil, emmek istiyosa emzir boşver. Yedikleriyle doyar. Süt olmasa zaten gelmez emmeye
(513 puan) tarafından
Huysuzlanincq gelip yapşyo bacagma meme verince cok seviniyor ciglk atyor taa ilerden bile koşarak gelyo memeyo gorunce:D
(5,483 puan) tarafından
Maşallah kuzuya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 555 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,757 soru

24,405,527 cevap

350,473 kullanıcı

...