0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bir saat once aradi ve bana dedi gorumcenin kresine bi kiz cocuqu qelmis gorumcem kreste yardimci öğretmen bu arada kendisi yemek yiyor bezini deqistirdiyo calisan anne babasi olmasina ragmen cok iyi egitmisler kendisi yemek yiyor v.s v.s benim oglum 26 aylik ama kendisi yemek yemiyor cunku istahli bi cocuk deqil ben zorla yediriyorm kiz cocugu benim oglandan küçükmus alttan alttan lafmi cakti bana bende dedim her çocuk bir deqil her geldiqinde cocuga saatlerce tl aciyor ekran baqimlisi oldu kendisi kalkipta bisi ogretmiyor ben tl kapatiyorm arkami dönüyor um yine acmis sizin cocuklar nasil neler yapiyor ben cocuquma yetinemiyormuyum n yapayim hic arkadasi yok arad aparka götürüyorum oda cok uzak qidene kadar uyuya kaliyor 

5 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
Ay boşver herseyi de takma he he de geç 
tarafından
Sinir etti beni ya
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben nasıl istersem oyle yaparım de gec canm ben eşimle beslıcem evlenene kadr de gec ❣️☺️
tarafından
Oyle denince hanimefndi küsüyor laf cakinca herşeyi o biliyor ya
(4,061 puan) tarafından
Sende kus bakm hosuna gıtcek mı **** ya bu kaynanalar in derdi ne bilmem
0 oy
(456 puan) tarafından
Zaten büyüyünce hep kendi yicek oğlumla her anı doyasıya yaşamak istiyorum anne benim için sorun değil bu her çocuk bir değil elbet eli kaşık tutucak de kapat aman aklın mı yok kendi kendini üzüyosun 
tarafından
Oyle anlayismi bi kaynanam yok maalesef
(456 puan) tarafından
Ondan anlayış bekleme ki zaten yüzde doksan hangi kaynana anlayışlı boşver
0 oy
(257 puan) tarafından
Ah bu kaynanalar siniir oluyorum
tarafından
Bende
0 oy
tarafından
Ne yapcam iste 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,296 göst.
6 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
23 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,066 soru

24,133,910 cevap

334,203 kullanıcı

...