0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,666 puan) tarafından
Alerji testi yaptıran anneler ,nasıl okuyor sureci kisaca anlatırmısınız ben yaptırmayı düşünüyorum geçmeyen mukuslu kakamiz  var

8 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
 kanda da bakmislardi deri testi de yaptilar kizima. bebisin kucukmus her doktor yapmaz kucuk bebege. dogru sonuc vermiyor diyorlar kan testi icin bile. kucukken yaptirmasi daha kolay aslinda buyudukce zor zaptediyorsun. koluna sutu yumurtayi damlatiyorlar sonra igneyle az bisey deliyorlar. oyle bekliyorsun 20 dakika sonra kabarmaya gore olcuyor milimini. . sut yumurtaya bakiliyor en cok alerjen besin onlar. 

bunu da alerji doktorlari yapar cocuk alerji bolumune gitmen lazim. gecmis olsun simdiden
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bazen 10 ıgne bazen  20 ıgne seklinde kolun bilek ile dirsek arasına ıgnelerı batırıyor lar ıkı kolada gelde onların ustunu cızıyorlar yazıyorlar falan ustunu bantla kapıyorlar sonra her gun yada tek seferde okuma yapıyorlar cNım su deydırmıceksin oraya kesinlikle alerji olan yerler kabarıyor oda neye alerji var belli oluyor 
(1,666 puan) tarafından
Siz yaptırdınız mı bebeğinize? Özel hastanede mı devlette mı?
(4,061 puan) tarafından
Benim araştırma hastanesinde oldu bana olmustı 13 yasında falandı canim bana yaptılar
0 oy
(679 puan) tarafından
Kan aliyorlar basta eger oyle cikmazsa deri testi yapiliyor deri testimdede sirtina veya koluna alrsi yapabilecek besinlerin vitaminlerini deniyorlar.kizarirsa alerji  var demektir
(1,666 puan) tarafından
4 aylık olduğu için kanda çıkmaz dendi
(679 puan) tarafından
Bizimki cikti  bizde 4 ayliktik alerji tesyi yaptirdogimizda deri testide yapildi deri testinde daha met cikiyor ama
0 oy
tarafından
Bı alet var sırtına yapıştırıliyor bı sıvı damlatiyolar bekliyorsun bide kan verdik bız çıkmadı 
(1,666 puan) tarafından
Kaç ayĺıkti bebeğiniz ?
tarafından
9 aylık
0 oy
(2,689 puan) tarafından
4.5 aylıkken deri testi yapıldı sırtından. Kolaydı bir sorun yaşamadık. 
(1,666 puan) tarafından
Nerde yaptırdınız böyle giderse bende yaptıracam.ama önce esimiikna etme.gerel doktor yok dedi diye senuyduruyosun diyor ama mukus var kaşınıyor çocugum
(2,689 puan) tarafından
Ankarada yaptırdık şehir hastanesinde. Çok güzel ilgilenildi detaylı bakıldı. Kan da aldılar. O da incelendi. Bence ihmal etmeyin kesinlikle.
0 oy
tarafından
Ilk once cocuk doktoruna gidiyorsun cnm o seni alerji bolumune sevk ediyor. Orda bi kalip var cocugun koluna batirip cekiyor. hafiften ama oyle cok acimiyor. 15 dk disarfa bekliyorsun ama cocuk hic ellemicek. Alerjisi varsa oralar kizariyor kabariyor. Basit bisey hic korkma
(1,666 puan) tarafından
Sevk etmedi işte.. kaka tahlili verdik temiz çıkınca diyet yapıyordum 3 aydır mukus değişmedi oda bozun diyeti dedi bozdum yiyorum şimdi ama içime sinmiyor. Karnında guruldamalar başladı uykusu derin değil
tarafından
Baska bir cocuk doktoruna randevu al cnm. Sevk etmeleri gerek
0 oy
(516 puan) tarafından
Cilt testi yaptilar bize on beş dakika da cıktı, aglamadi hic
(1,666 puan) tarafından
1 saat diyen ay ağlıyorum artık yaas
(516 puan) tarafından
Bilmiyorum bizim ki on bes dakika sürdü,kolunu çizdiler, isaretlediler,birşeyler damlattilar cizdikleri yere küçücük iğne gibi sey soktu çıkardı geme ayni yerlere ama hic aglamadi,on bes dakka acik kalsin su degdirmeyin,uflemeyin dedi, yumurta ve süte karsi hassasiyeti cikti hemen
(516 puan) tarafından
Egitim arastirmaya gitmistik bu arada
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bizde Nisan da yaptırcaz şurda bekliyim 
(1,666 puan) tarafından
Ya canım yıldım gerçekten.. sırf bunun için ayrı post açıcam. 3 aydır diyet yapıyorum geçmedi mukus. Ama hiç bir şey yemiyorum.. kska tahlili yapıldı teniz çıktı diyeti boz dedi doktor.. Ama içine sinmiyorum uykuları kötüleşti,karnında guruldamalar var ...
(1,666 puan) tarafından
Sız de ne şikayetler var ve niye nisan ayını bekliyorsunuz?
(25,181 puan) tarafından
Bikaç yerinde egzama çıkmıştı oğlumda doktor nisanda alerji testine bakalım dedi canım ondan. Karnında guruldaması varsa gazdandır canım belki. Mukuslu kaka bazen ağızdan balgam cıkaramadıgı içinde olabiliyomuş

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,350 soru

24,084,837 cevap

331,414 kullanıcı

...