0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
Merhaba kızlar ilk çocuğum 7 yaşında 2. Çocukta nisanda doğacak sizler 2. Çocuk doğduktan sonra evin düzenini nasıl yaptınız temizlikti, yemekti ve ilk çocukla ilgilenebildinizmi doğum yaklaştıkça herşeye nasıl yetişirim nasıl bir düzen oluşturmalıyım diye düşünür oldum

8 Cevaplar

0 oy
(1,930 puan) tarafından
Hiç şüphen olmasın canım allahın yardımı ile her işin üstünden  geliyorsun valla benim eşim pimpirikli biri olduğu halde çok şükür 10 aylık olduk bile gerçi benim kız 9 yaşında bana çok yardim eder kardeşi ile oynar ben işimi yaparım sonra bebişi Uyuturum kızımın dersi ile ilgilenirim öyle böyle geçiyor valla senin çocuğunda küçük değilmiş hiç sıkıntı olmaz merak etme 
(234 puan) tarafından
Benim oğlum biraz sıkıntılı dönemler geçiriyor yeni bir okula geçti sınıfına öğretmenine adapte olamadı çok duygusal çabuk sinirleniyor birde kardeş istemiyordu yeni söyledik ilk tepki gösterdi ama şimdi ufak ufak alışmaya başladı doğduktan sonra inşallah kardeşine alışır psikolojik sorunlar yaşamasından korkuyorum yani benim oğlumda senin kızın gibi ilgilenir eğer alışırsa kardeşine
(1,930 puan) tarafından
Karnını sevmesine izin ver konuşsun onunla sen sürekli konuş sen onun abisisin odaha çok küçük sen onu büyüteceksin de canım ufak tefek kıskanmalar olucak benim kız bile kıskanıyor haliyle ama kıyamıyor öpüyor kokluyor emin ol senin çocuğunda öyle olur
(234 puan) tarafından
Konuşturuyorum karnıma dokunduruyorum çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ♡
(1,930 puan) tarafından
Rica ederim tatlım
-Reklam-
0 oy
(1,418 puan) tarafından
Maşallah ne güzel 7 yaş mı koydunuz araya? Kendi isteğinize göre mi 7 yaş.  Çok iyi. Merak etme alışırsa kardeşine çok sever sallar öper. Çok tatlı oluyorlar. Ona üçünüs beraber yapacağınız hayalleri anlat . Merek etme rabbim yardım eder kız.
(234 puan) tarafından
Evet kendi isteğim ile 7 yaş koydum araya ama ilkokula denk gelmeseydi iyiydi okul zamanına biraz zorlanıyorum :) inşallah kardeşini çok sever
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Yas araliklari fazla olunca ondan dolayi kiskanmis olabilir  benim biri 6 biri 3 simdi 3. Hamileleigim 19 haftalik valla herseye yetisiyorum evin temizligi yemegi buyuk cocugun dersleri kucugunun ilgisi birbirleriyle ilgililer oyun oynarlar bahcede oynarlar rahatim cok sukur dert etme hem oglun alisir seninde basta evet kiskanir yas araligi fazla cunku ama Allah yardimcin olur sıkıntı etme canim
(234 puan) tarafından
İnşallah senin dediğin gibi olur canım
(1,239 puan) tarafından
Olur olur dert etme Rabbim kimseye tasiyamayacagi yükü vermez
(234 puan) tarafından
Haklısın sağol canım
(1,239 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(260 puan) tarafından
Senin ki büyük benim 1.5 ayım kaldı kızım iki yaşında çok korkuyorum nasıl olacak diye büyük olsa laftan anlar ama buda küçük bazen hata mı yaptım şöyle sizinki gibi büyümesini mi bekleseydim diyorum a
(234 puan) tarafından
Canım bence 1. Çocuk 3-4 yaşında olmalıydı bende çok geç yaptım tam ilkokul 1. Sınıfına denk geldi ders stresi var birde 7 yaş sendromu var herşeye alınıyor sinirleniyor 7 yaş çok iki çocuk arasında :) ama kısmet böyleymiş kıskançlık sıkıntısı var bazen kardeşini seviyor karnımda bazen adını bile duymak istemiyor okul sıkıntısı olmasaydı evde önemli değil
0 oy
tarafından
Hep büyüğün yanında durdum oda çok güzel ablalık yaptı ama 1. Sınıf çok zorladı kızım kitaplarını yirtiyordu baya uğraştırdı ama sonrax düzene girdi bebek le okula gidip geliyordum baya yıprattı beni 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
İdolumsün bende 7 yaş koymayı düşünüyorum aralarına 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Yaş aralığı fazla olduğu için çok zorlanmazsın bence canım. Kardeşiyle falan oynar sever. 

Ben de nasıl yapacam diye kara kara düşünüyorum. İlki 14 aylık olmak üzere ikincisi de 16 gün sonra doğacak hayırlısıyla. 

Rabbim yardımcı olur 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Valla Bi kere en çok ilgiyi büyüğe verecen ama severkende küçüğü kötülemeyecen ona da sevdirecen sonra ikisinei yanliz bırakma ne olur ne olmaz ben temizligi küçük uyuduğunda yapardım yemeği de  bazen masanın üstüne bir minder puset koyup küçüğü ona büyükte balkona Bi yemek Bi balkon Bi masa öyle öyle oluyordu simdi ikisi de içerde oynarken hallediyorum valla Allah sabır ve kolaylik veriyor her şekilde yapıyon 
(234 puan) tarafından
Çok teşekkür ederimmm inşallah öyle olur

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 454 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Merve Gkmn (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde blackmoon22 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 312 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde blackmoon22 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
26 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde blackmoon22 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,746 soru

24,115,375 cevap

333,206 kullanıcı

...