0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,068 puan) tarafından
İyi geceler canlarim. Sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Oğlumu memeden kesme çalışmalarım hayırlı bir şekilde devam ediyor. İlk başlarda her gece ağladı susturamadik çok fena olduk oğlumda bende . Ağladık durmadan. İlk bastan gündüzleri kestik geceleri çok ağladığı için mecbur vermek zorunda kaldım. Burada bir çok kişi düşüncelerini yazdı hepiniz sağolun iyiki varsınız. Sabır tasini bende aldım kullandım. Oğluma gel süt vericem dediğim de rengi ve kokusu hiç hoşuna gitmedi defalarca kokladı ve sonra her çağrışım da benden uzaklaştı açıyorum uf olmuş diyorum cici yap sonra kapatalım diyorum kendisi kapatıyor. Ve çok şükür artık gece de aklına geliyor emmek ama kokusundan yaklasamiyorr. 10. Gunumuzdeyiz çok zorlu geçti hiç kolay değil ama gerçekten çok rahatlık sabahlara kadar emerek uyuyordu.  Allah bu zorlu mucadele de olan herkesin yardımcısı olsun ♥️

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaç aylık bebiş benimkide emerek uyuyo bu memeden kesme olayı benide düşündürüyo
(1,068 puan) tarafından
22 aylık canım. Aslında ben 2 yaşından sonra kesmeyi düşünüyordum yazın. Ama üst dişlerinde kahverengilesme başladı çürümeye doğru gidiyor. Doktor artık gece emmesini bıraktırman lazım dedi o yüzden canım. Ama dünya varmış gerçekten. Kendime geldim resmen.
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Sevindim canm darısı bize inşAllah
(1,068 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(54,204 puan) tarafından
bende sabir tasiyla kestim hic tutturmadigi hslde bir hafta agladim seni dusunemiyorum bile
(1,068 puan) tarafından
Çok zorluydu şuan da hala aglamalari devam ediyor geceleri arıyor. Ama çok çukur istemiyor. Diğer günlere göre ağlaması kısa sürüyor artık çok şükür canım
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bende sabir tasiyla kestim kizimi allah bulandan razi olsun ya
(1,068 puan) tarafından
Öyle canım gerçekten de amin
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Sabır taşını nasıl yaptın uyguladn yani 
(1,068 puan) tarafından
Eşim aktardan almış tek bitane olarak. Şey demiş bu taşı bı kavanoza koyun içerisine biraz su koyun bir gece dinlensin. Bende uyguladım Diğer gün baktığım da taşın rengi artık suya geçmiş siyahlamis. Pamukla iki göğsüme de sürüyorum gün boyu kokusu kalıcı oluyor. Gecede aynısını tekrarlıyorum canim
0 oy
tarafından
Ay inşallah bizde bırakırız. Memeye yapışık oğlum. Sabır taşı nerde satılıyor cnm. Bide oglun  kaç aylik
(1,068 puan) tarafından
İnşallah canım benim . Sabır taşı aktarlar da satılıyor kolaylıkla bulabilirsin. Oğlum ise 22 aylık.
tarafından
Tmm cnm teşekkür ederim
(1,068 puan) tarafından
Ne demek canım benim. Allah şimdiden yardımcınız olsun ♥️
tarafından
Amin canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 373 göst.
4 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 464 göst.