+1 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebek sekiz aylik ama oyle asiri terlicek  kadar sicak degil.bence

1 pijama bi atlet tek.gydrip uyutuom  ama kafasi kollari  bacaklari hep.terlio anlamaidm .

Zaten.geri kalkar  die degstrneye korktum ustunu korkadabilir aniden gydrince  acaba nid terlio ne ypcm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide çok terliyor sırtına ter havlusu koy uyumadan 
tarafından
Tsk ederim
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
 Normalde canm korkma bazı bebeklerin ter bezleri sayısı fazla olduğundan terliyolar bununda bu sakincasi yok  ama üstünü degstr 
tarafından
Uyanirsa korkar
(402 puan) tarafından
Korkmaz canm terlemismi şimdi ama degstrmezsen hasta olur bak
tarafından
Ayyyy :(
(402 puan) tarafından
Ayy ndr kız))
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Üzerine ne örtüyosun altında yün mü var?
(3,209 puan) tarafından
Vitaminlerini eksik etme çok da kafana takma genetik diye birşey de var unutma.
tarafından
AMA abla ne bilim ya kime sorsam  hepsinin tam.da bu ayda neredeyse  10 santim daha uzun oldugunu  duydum  tamam upuuzun olmasin ama cok kisada olmasin:(
(3,209 puan) tarafından
Doktor ne diyo buna
tarafından
Neredeyse 30,40 senelik bir dr var ona gdyoz  ben ya boyu kucuk dedim oda bana kendisi kucuk dedi kilosuda boyu da dedi bende ne yapmam lazim nereye gotureym  ne cihazlar lazim dedim netlik olussun dedim adam  normal dio sen cuceligi  kast ediosun  nazende ama bak al bu resme bak dedi kalin bi kitaptan resim gosterdi bak iste vucut Boyle gorunur dedi  ben icim rahat degil dedim die boyle konsuti bende oyle bissyy olsa  siz anlar mydnz  ddim evet dedi:/
(3,209 puan) tarafından
Allah korusun getirme aklına öyle şeyler başka birine daha götür istersen.
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Vitamin eksikliği olabilir büyük kızım öyleydi aşırı terliyordu uykuda Dr gittik d vitamini eksikmis kullandık gecti
tarafından
Veriom ama bilmiom ki

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 96 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baloglunannesiyim (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
21 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbg (1,738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,313 soru

24,097,325 cevap

332,172 kullanıcı

...