0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (598 puan) tarafından
Annemgile gittim kaynana aramış gelecem diye eşim olacak adam bana söylemeden tmm gel demiş bebeğin başını yikicaktik apar topar geldim bıktım artık bunların beni hesaba almamasindan eşim yok demesini bilmiyor bana mecbursun diyor her gelmesinde oğlunu arıyor evin kadını ogluymus gibi ben gidincede bana bişey sormuyor oğlunun sewdigi yemekleri herşeyi yapıyor çok sorumsuzlar düşüncesizler her konuda bıktım

8 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Sende hata gitmiycektik eşinede diycektin bana aordun mu diye bende bu yuzden cok kavga ettim ama sonunda düzeldi 
(598 puan) tarafından
Kız söyledim söyledim artık yüreğim kalmadı
(2,123 puan) tarafından
Iste sen gitmiycektin evine
(598 puan) tarafından
Annesine söylemeye geldim ses kaydida alicam
(2,123 puan) tarafından
Iyi yaptın sakince konuş eşim boyle yapıyo ama ben musait olmuyorum sizede ayıp oluyo beni arayın de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayatta en sevmediğim şey emri vaki yaa
0 oy
tarafından
ee sende ara deki oglun sana diyememis ben annemdeyim baska zaman gorusuruz dusunceli olmayi ogretebilirsin zor ama
(598 puan) tarafından
Buraya geldim yarın ogreticem artık kız annesi için demedigini birakmadi
0 oy
(257 puan) tarafından

Bu aileler niye ortalığı karıştırır acaba birde benim başımda var:angry:

(598 puan) tarafından
Oğlunu dolduruyor artık annemgile gelmemi başıma kalkiyor
(257 puan) tarafından
Benim postumu okurmusun canım ayni sorun
(598 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(257 puan) tarafından
Amin canım moralini bozma ben ağladım rahatladim valla :-)
(598 puan) tarafından
Kız bende ağladım ama çok ağır konuştu esim
(257 puan) tarafından
Ailesinimi dinliyor
(598 puan) tarafından
Herzaman dün de benim degerimin olmadığını iyice belirledi
0 oy
(912 puan) tarafından
Madem sana sormamislar sen de gitmeseydin. Sen yuz verdikce duzelmez bacım.

Ben bugune plan yaptim bidaki sefere haberleselim deseydin bak hersey nasil farkli olurdu.
(598 puan) tarafından
Hep söylüyorum ama busefer anasına soylucem beni ara dicem
(912 puan) tarafından
De canim herkes birbirine saygı duymayi ogrensin bi zahmet
(598 puan) tarafından
Ses kaydida alicam
0 oy
tarafından
Kaynanan la benimki aynı bni görmezden gelir yok sayar aklı sıra benimle irtibata asla geçmez sanki oğlu her şeyi yapacakmış gini eşimi arar geleyim yok şöyle böyle fakat eşimde ondan hoşlanmadığımı bildiği için bir bahane uydurur bazen bana söylemez 1 2 ay geçer laf lafı aöar o zaman der annemde geleyim vs demişti de bende böyle dedim diye takma seni umursamayanı sende umursama görmezden duymazdan gel o zaman daha çok sinir oluyorlar sen değil bırak o düşünsün kendilerini ne sanıyorlar amaçları ne haladır anlayamıyorum 
(598 puan) tarafından
Bencede ne yapmaya çalışıyolar ama büyük eltim derdi lafını söyle bunlara
(598 puan) tarafından
Benim eşim bana hak vermez
tarafından
Ben ağız kavgası yapma taraftarı değilim direkt kesip atarım böyleleri için nefesimi tüketemem beni sevmeyeni umursamayanı bende silerim eltin doğru demiş nedense karşılık verenler kıymetli oluyor
(598 puan) tarafından
Hıh doğru dedin karşılık veriyor en degerliside o
tarafından
Bu hayatın değişmesi nedense bu tip insanlar hep aynılar boş ver sen neysen o ol seni sayıp sevecekse sen olduğun için saysın sevsin sen doğru bildiğimi yap saygısızlık etme zamanla geçte olsa anlar ama iş isten geçmiş olur
0 oy
(2,365 puan) tarafından
SAna şöyle anlatayim bana hiç rahat vermezdi kaynanam günlük sabah erkenden gelirdi gece 12 lere kadar ayni sitede oturuyoruz büyük tartismalar yasadik yeni evliydim hergün geldi allahin hergünü 7 ay sonra patladim beni tınlamadı gelmeye devam etti eşimle kavga ettik vs vs sonra ne mi oldu simdi beni dikkate almiyor oğluşunu ariyor bir bahane ile gelmek istediğini söylüyor bugün yine esimi aradi acelen ne yarin gel çok yorgunum felan dedi evine barkina gelmem diyordu o da telefonda ben odadan çıktım banane ne yaparlarsa yapsinlar diye tartistilar gelemedi az da olsa rahat ettim
(32 puan) tarafından
Gerçekten şok oluyorum bu yazılanları okuyunca siz de kaynana olacaksınız kzilar . Onlar düşmanınız dehil eşinizin annesi
(598 puan) tarafından
Tmm da bukadar haset olacaklarına oğullarını evermesinler bizde kaynana olucaz gelinim benim gibi olursa daha ne
(2,365 puan) tarafından
Siz neler yaşadığımı bilseniz veya nasıl bir insan olduğunu değil selam vermek yüzüne bile bakmazsiniz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 288 göst.
0 oy
3 cevap 332 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu