0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım kolunu Neriman gibi yapmış konuşmuyor da neden yaptığı hakkında derdini paylaşmıyor uzaklaşıyor benden 17 yasinda

7 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Aaa uzuldum kesin bir sebebi vardir canm. Evde canini skicak bir durum mu var yada arkadas ortaminda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerimanin kolunda ne var diziyi izlemiyorum
tarafından
Eliyle kaşıyarak yara yapıyor
tarafından
Ona sor bi cunku bende oyle yapiyorum cunku cildim cok kuru hep kasiniyor. Korkma hemen ellerine bak kuruluk var mı
tarafından
Post sahibinben değilim kuzum
0 oy
(912 puan) tarafından
Cok üzüldüm mutlaka bi sıkıntısı vardir ya da dikkatinizi cekmek nicin yapmıştır diziyui izliyorsa falan. Psikolok gorse iyi olur.
tarafından
Ya sınava hazırlanıyor zaten stresli de canım yaniyor ya sanki kalbime hançer saplandı ben o üzülecek diye nasıl cirpinsim nelere göğüs gerdim o kendi canını yakmis
(912 puan) tarafından
Kıyamam ya annelik işte. O da izliyor mu diziyi?

O yaslarda cocuklar gordukleri seylerden etkilenir,dikkat cekmek isterler.
0 oy
(108 puan) tarafından
Mazoşizm bi rhatsızlıkdır bi çizik flan diye geçiştirmeyin bence önce knusmaya calısın eger ilerlerse bi dktora gösterin bnce genelde içine kapanık insanlar yapar böyle kızınızla knsmayı deneyin
tarafından
Konuşmuyor şu an inşallah konuşur olmazsa doktora gideriz ya bilmiyorum üstüne gitmek istemedim
(108 puan) tarafından
Zorlama biraz kendine bırak bi süre snra dene konusmayı eger konusmazsa yada kendine zarar vermeye devam ederse kesinlikle bi dktorla görüşün 17 yas bu tarz olayların en sık oldugu yaş belliki bi sıkıntısı var kimseye diyemedigi takip edin hareketlerini falan
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Evde kavga vs birseyler oluyor mu kuzum guzlece sevdiği bir tatlı yap gel seninle konusalım de bu sekılde de mi konusmuyor canm eger hıc konusma yoksa pskiyatrıye goturmeni tavsıye ederım bende boyleydım ama ben cok zor zamanlar gecırdım buyuzden oldu canim 
tarafından
Bir yere çıkarız belki açılır Allah'ım inşallah ilerlemez
(4,061 puan) tarafından
Ins kuzum
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Kaçıncı sınıfta okula gidiyor mu? Eger lise son sınıf öğrencisiyse okuldaki rehberlik hocasına git durumu anlat. O sana yardımcı olacaktır. Gerekirse psikoloğa yönlendirir.kendi başına halletmeye calisma yanlış bişeyler yapma ihtimalin yüksek. Ergen psikolojisi cok farkli oluyor neyi nasıl algilayacağını kestiremek zor. Mutlaka birinden yardım al.
tarafından
Okuldaki psikoloğu kendine hayrı yok zaten pandemi döneminde hiç ilgilenmmez bir çıkış bulacağım inşallah
0 oy
(551 puan) tarafından
Belki sadece bu dönemde çok stresli olduğu için yapıyordur. Baktın bir süre sonra hala böyle. O zaman psikologa veya aile hekimine gidin canım.
tarafından
Bugün konuştuk iyiydi ama ben çok kötü oldum sabaha kadar uyumadım çaktırmadan da için içimi yiyor alışverişe çıkarcam hafta sonu onu başbaşa vakit geçirecez işte eşim kiskanmistir diyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 417 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 721 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 739 göst.