0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya bana x kutusu çıktı çok şaşırdım ama 1 yıldır da üyeyim ilk defa çıktı :D 12 martta bildirim geldi kutun 16 martta kargoya verilecek dendi ama halaa ses seda yok kazanan arkadaşlar size kaç günde geldi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim dun geldı canım yumusatıcı ve deterjan
tarafından
Benimki de şampuan ve bebek yağı ben de seninkinden çıksın istiyorddum :D
tarafından
Aa ben herkese aynı cıktı sandım camım buyuk boy ama x kutuları
tarafından
Yok bana böyle çıktı ama deterjan çıksın isterdi  :D evet şampuan 400 ml bebek yağı 300 ml
tarafından
O iyi bari canim güle güle kullan sende ❤️
tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Ben bu ay kaybettim ya mail gelmiş görmedim :( ikinci kutum olacaktı eger olsaydı
tarafından
Ayyy kız bir de x kutusu mu kaybettin :( bana da geöen aylarda çıkmıştı görmemiştim ama sonra baktım çok boş şeylerdi :D
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben yeniyim x kutusu ne cnım 
tarafından
Normalde minik minik yolluyorlar ya hani x kutusunda büyük boy geliyor mesela bana 400 ml şampuanla 300 ml bebek yağo çıktı başka arkadaşlara da 1500 ml yumuşatıcı ve 1500 ml deterjan çıkmış denebunu.coma üye misin değilsen bnce hemen ol
(42 puan) tarafından
Nasıl  üye olunur uygulaması mı var canım
tarafından
Uygulaması yok denebunu. Com yaz hemen çıkar sana tavsiyem her seçeneği işaretle bebek kısmına da bir sürü bebek bilgisi gir her yıl doğan bir bebeğin olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 419 göst.
0 oy
10 cevap 1,002 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
19 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simayyy (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,712 göst.
11 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,704 soru

24,158,687 cevap

335,244 kullanıcı

...