0 oy
368 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (413 puan) tarafından

image

Arkadaşlar eşimin de kullanabileceği bir kanguru bakıyorum internette çok hoşuma giden modeller buldum ama hepsi yurtdışı sitesi. Resmini yüklediğim şekilde çok amaçlı yenidoğanda da kullanabileceğimiz bir kanguru alabileceğimiz bir yer veya site biliyor musunuz? Ya da bu linkteki site güvenli midir? https://tur.grandado.com/products/3-in-1-bebek-tasiyici-ergonomik-bebek-cocuk-bebek-hipseat-sling-kanguru-bebek-tasiyici-sal-buyuk-kapasiteli-saklama-torbalari-0-48-ay

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Solomom Baby. Instagramda var Google sitesinde de var hem doğumda hem 5 yasa kadar kullanıyor ben çok memnunum
(413 puan) tarafından
O da çok güzel ama Yatar pozisyona gelmiyor galiba.
tarafından
Geliyor emzirme ve yatay pozisyonda kullanımı var
(413 puan) tarafından
O zaman tam aradığım şey :) teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Kanguru=bel çürüten :D
(413 puan) tarafından
Yaa neden öyle dedin :( çok hevesliydik biz almasak mı
(2,387 puan) tarafından
Siz bilirsiniz ya hevesin kırılmasın tabiki ama alırsan çok kullanağınızı sanmıyorum beli ağrıtıyor baya Bi bizim ailede herkes aldı ilk bebeklerinde kimse kullanamadı :D
(413 puan) tarafından
Benden çok eşim heves etti aslında. Ona da Bi söyleyeyim kendi karar versin :)
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Kraft almıştım 4 5 pozisyonda kullaniliyordu ama bebisim doğmadı henüz o yüzden bilmiyorum iyi mi diye
(413 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) Ona da bakacağım benim baktıklarımda hiç yatar pozisyon görmemiştim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 156 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 366 göst.
0 oy
3 cevap 221 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (5,255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,975 soru

24,132,641 cevap

334,137 kullanıcı

...