0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Resmen İzmir de mutfağı ayrı ev bulmak çok zor yeni yapılan evler hep amerikan mutfak ve bit kadar ufacık küçücük bir iki dolap var bitti. Bu nedir ya neden böyle diğer şehirlerde de böyle mi 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oynayamıyorum yerim dar derler ya o hesap işte :D amerikalılar bizim amerikan mutfakları görse kafalarına sıkarlar zaten bu böyle değil diye :D hep yerden tasarruf etmek için canım İstanbul'da da öyle yeni yapılanlar 75 M2 de ayrı yapıyolar şükür mutfağı ama ters dublexler küçük evler hep Amerika'dan bozma mutfak
(7,786 puan) tarafından
Cok haklısı yorum amerikalilar kafaya sikar :D onlarin amerikan mutfak bizim komple ev kadar oluyo :D
tarafından
Aynen ya tlcde izliyorum aşık oluyorum adamların evlerine. Ve çok uygun ya 250 bine saray alıyo adamlar resmen.
(7,786 puan) tarafından
Biz 250 ye bi o da bi salon ancak mutfak da minyatur amerikan olur
tarafından
Malesef öyle canım
-Reklam-
+1 oy
(7,934 puan) tarafından
Saraydan ev olsa mutfagi öyleyse oturmam

Hiç bi yönden artisi yok sırf yerden tasarruf için tasarlanmis bisey

Çok şükür kocaman mutfagim kocamnda salonum var mutfak mutfakta olcak salon salonda yani
0 oy
tarafından
bizde öyle mutfaklar yok hiç duymadım ☺️
(580 puan) tarafından
Orası neresi cnm
0 oy
tarafından
Bodrumdan yazıyorum evet yeni yapılan tüm evler açık mutfak 

Ki bu evi hazır almadık kendimiz yaptırdık 

Ama yok ordan 5 m çek yok komşudan 5 m çek yok surdan 5 m daha diye diye evler kalıyor ufacık 

Mecbur açık mutfak yaptırmak zorunda kalıyorsun ferahlığı sağlamak için 
(580 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum açık mutfak ne yaparsan koku direk tüm eve yayılıyor bence ferahlığın aksine dar oluyor
tarafından
İyi yanlarıda var kötü yanlarıda var elbette:)
0 oy
tarafından
Yok valla bizim urfda amerikan mutfağı diye bişi yok mutfaklar hep ayrı
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Görüntü güzel kullanımı kötü ta hiç sevmiyom 
0 oy
tarafından
Ben hiç sevmiyorum salonla mutfağın birleşik olmasını. Teyzemin evi öyle kızartma falan yapacağı zaman balkonda küçük tüpte yapmak zorunda kalıyor. Yoksa bütün ev koku içinde kalıyor.
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Amerikan mutfak ama benimki dolablar çok büyük bi koltuk bı masa var ayriyatan oturma odam büyük misafir odam yok gerekte yok bence
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Müteahit ler daha fazla daire satmak için yapıyor canım bizim evde öyle bit kadar moralim çok bozuluyor dolap  yok doğru dürüst eşya koymak için 
0 oy
(236 puan) tarafından

Ay sorma en nefret ettiğim ev şekli Ben de tiksiniyorum bu mutfaklı evlerden bir an önce ayrı mutfağa olan eski eve taşınacağım

image

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Arz ve talepten dolayı kuzum ğnsanların talepleri bu yönde antalyada da aynı durum
0 oy
tarafından
Urfa'da bir mutfak yaparlar oturma odasından büyük :))
0 oy
(163,444 puan) tarafından
hic sevmedigim ev tipi yemek yapsan kokusu koltuklara kadar siner

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
16 cevap 499 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 525 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ayla (58 puan) tarafından soruldu