0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Mayıs anneleri bebeğinizin doğum gününü nasıl kutluyacaksiniz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim kızımın doğum günü 29 Nisan'da Ramazan'a denk geliyor , :/

-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Henüz karar vermedim ya  31 Mayıs'ta eşim ben olacağız sadece başka kimsemiz yok burda zaten 
(191 puan) tarafından
Olsun cnm en azından kucukda olsa bir anısı olur ilk yasindan
(1,938 puan) tarafından
Benimkinin ikinci yaşı olacak canım :)
0 oy
tarafından
8 Mayıs ama babası olmadığı için sonra Kutlucan.babasi geldiğinde evimizde inşallah.
(874 puan) tarafından
Benimkide 8 Mayıs canim rabbim bagiskasin
tarafından
Amin canım seninkini de
(874 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Pandeminin durumuna göre bakıcaz. Geçen sene kendi aramızda kutlayip fotoğraf cekimi yaptm. Bu sene nasil olucak bakalım
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Nasıp olursa güzel birşeyler yapmak istiyorsan
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Beş kişilik bir aileyiz, kimseyi çağırmayi düşünmüyorum, fotoğraf çekmek istiyorum bol bol ,hazırlık yapicam 14 Mayısta inşallah,  süsleme vs 
(191 puan) tarafından
Bende sus almak istiyorum da aldım bir sayfa var ki yoksa dışardan mi alıyorsunuz
(3,141 puan) tarafından
Ben dışarıdan alicam canım, kafamda bişeyler belirledim
0 oy
(1,930 puan) tarafından
14 mayıs 'ta allah izin verirse kendi aramızda pasta kesicez 
0 oy
(413 puan) tarafından
Daha doğurmadım bu mayısta doğacak ama kendiminki lohusa yatakta kutlayacağım sanırım :) benim doğum günümle kızımın tahmini doğum günü aynı :) sezaryen olacağı için aynı olmayacak ama olsun :) 
0 oy
(874 puan) tarafından
8 Mayıs rakazana denk geliyor ama ramazan sonu anı kalsın diye kutlamayı dusunuyirum 
0 oy
tarafından
Mavili gümüşlü balonlar alcam evimi süslicem 28 Mayıs ama hafta sonuna denk getiririm 29  ya da 30 Mayıs'ta kutlarım. Bi konsept yapmicam safari flan artık çok sıktı daha balonlu balonlu olcak konsept pastayı da balonlu yaptırcam.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kutlama yapmıcam evde fotoğraf çekilmek için süsleme oluşturup resim çekilicez pastasını da kücük 1 rakamı şeklinde yapıcam 
0 oy
tarafından
10 mayis doğumlu küçük kizim ama ben öyle şatafatlı kutlamalar zaten yapmiyroum ki bide tam ramazanın son günlerine denk gelecek o yüzden iftardan sonra bir pasta yer aileyle bir araya geliriz yeter 12 side annemin doğum günü 11 mayıs da ikisini bir kutlayalım diyoruz bu sene ") 
0 oy
(96 puan) tarafından
Bizim de 11 mayıs bi pasta keseriz bide fotoğraf çekmek için balonla faln süsler oyle çekiliriz diye düşünüyorum ama bakalım 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Hic bir fikrim yok bayramin ikinci gunu 
0 oy
(580 puan) tarafından
Valla cnm kararsızım 

İlgili sorular

Kategoriler

1,472,624 soru

24,113,571 cevap

333,099 kullanıcı

...