0 oy
1,682 göst.
Diğer kategorisinde (1,391 puan) tarafından

Eşim 2bin maaş alıyor. Hepsi kartlara borçlara gidiyor. Para olmayınca ödediği kartlardan harcıyoruz gelecek ay yine aynısı bu döngü hiç bitmiyor. Bıktım bu parasızlıktan artık. İnstagramda orda burda milleti görüyorum 1 yemek paraları benim tüm borcumu silecek. Vay anasını diyorum yani nasıl bir dünya nasıl bir hayat biz neden şanssızız böyle. Çok şükür sağlığımız yerinde şimdi duyar kasmayın lütfen.. Doldu için her ay kısa kısa elimden avucumdan. Şöyle rahat yarını düşünmeden bir tişört almak istiyorum ya.. Çok mı şey istiyorum :ermm:

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı döngünün kurbaniyiz
(1,391 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Social media insanlari umutsuzluga mutsuzluga  ityo  hersey gorundugu gibi degil balım
(1,391 puan) tarafından
Gerçeği yanlışı biliyorum canım haklısın ama görünüyor yani. Birisi dubaiye tatillere gider birisi 50 bine hatta 500 bine çanta alır. Biz niye şanssızız diye düşünmeden edemiyorum. Ben çok bişey isteyorum halbuki ay sonunı düşünmeden yemeğimi kıyafetimi alayım yeter
0 oy
(413 puan) tarafından
Sorma çok kişi aynı durumdayız. Şu bebiş Bi doğsun az büyüsün ben hemen çalışmaya başlayacağım diyorum. Babaannesi bakacak. İlk işim de kartları kapatmak olacak sonra çocuklara yapacağım harcamalarda bu kadar kısmak zorunda kalmayız inşallah. Bu devirde bir maaşla çok zor çok 
(1,391 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi yaparsın canım. Benmde kızım var ama bırakmak içimden gelmiyor. Gerçi bıraksam ne iş bulacam o da var
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım. Çok şey istemiyorsun.  Bu zamanda 2 bin çok az para. Hiçbirşeye yetmiyor. Dışarıya adım attığın gibi para gidiyor. Paranın hiçbir değeri kalmamış herşey ateş pahası olmuş. Uzun zamandır markete gitmiyordum geçen bi gittim herşey uçuyordu resmen. Tek maaşla evi geçindirmek çok zor. Bizimde sizden pek farkımız yok eşim 3 bine yakın alıyor. Aldığı maaş sadece evin masrafına yetiyor. Kendi şahsımıza özel aldığımız birşey yok. Allahtan ev kira değil diyorum yoksa nasıl olurdu bilmiyorum
(1,391 puan) tarafından
Bizde aynı çok şükür kirada değiliz yoksa hiçbişey kalmazdı elimizde. Zaten kalmıyor da dibin dibine girerdik heralde
(3,135 puan) tarafından
Aynen öyle yoksa daha beter olurdu. Yine de buna şükür başımızı koyabildiğimiz bi evimiz var
0 oy
(6,242 puan) tarafından
Vala eşim mesai yapyor halen geçinemıyıruz kira borç bebek okadr zor ki yeri geldımı ekmek alamıyorum 
(1,391 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun çok zor
0 oy
(754 puan) tarafından
Ayniyiz canım bizde ev aldık maaşın yarıdan fazlası krediye gidiyor ayı hep eksi hesapla kapatıyoruz ama yapacak birşey yok maalesef attığımız adıma bile para ödeyecek olduk resmen herşey çok fiyatlandi
(1,391 puan) tarafından
Evet aynen öyle oldu ya hiç ucuzlaysn yok hep zam zamm. Büküldü belimiz iyice
(754 puan) tarafından
Aynen öyle canım maalesef
0 oy
(3,703 puan) tarafından
Kimse dört dörtlük değilki inan bizimde senden farkımız yok kartlardan harca ay sonu karta kartlardan harca ay sonu Gine karta  insan eşinden utanır mı  bazen esimden bişey isterken bile çekiniyorum çok para gidecek diye millettin döküntü evinde oturuyorum nereye elimi atsam dökülüyor ama buna da şükür elbet bizde bir gün belimizi dogrultacaz 
(754 puan) tarafından
İnşaAllah canım
(1,391 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(14,186 puan) tarafından
Allah bütün kullarını eşit rizikla yarattı fakat bazı Allahtan korkmayan insanlar hakkımızı yiyor biz bi markete gittiğimiz de kiyma et alamıyoruz tavuk alırken bile düşünüyoruz dediğin gibi yarını dsunmeden üstümuze bir parça bir şey alamiyprsak bu o doyumsuz insanlar yüzünden hakkımı kesinlikle helal etmiyorum 
(754 puan) tarafından
Tavuk eti de kırmızı ete merdiven dayayıp gider bacım herşeyin ucu kaçtı artık
(1,391 puan) tarafından
Aynen öyle canım haklısın :/ zengin parasını bölüşse dünyada açılık kalmayacak ama herkes güç para derdinde
(14,186 puan) tarafından
Bu dünyanın birde öbür dünyası var
(754 puan) tarafından
Aynen öyle milletin ömrü parada pulda oldu bizim gibi garibanlarda üç beş kuruşla geçim derdiyle debeleniyoruz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 987 göst.
0 oy
3 cevap 546 göst.
25 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 453 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 560 göst.

Kategoriler