0 oy
766 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

ben galiba diğer hamilelerdenim şükür bi sorun yaşamadım bu zamana kadar yalnız şu son ayına girdigimde az biraz sıkıntı oldu tabi oda bi zahmet olsun 7 buçuk ay gezmekle geçirdim hamileliğimi Allah herkese kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin kendinizi sevin :))

9 Cevaplar

0 oy
(7,480 puan) tarafından

Ben hamileylen sagdaki gibiydim perisannnn. Dogum yaptim hala ayni:D

tarafından
Herkesin bunyesi farklı kuşum
-Reklam-
0 oy
(298 puan) tarafından
Ya ne güzel sanırım benimki her ikisi karışık bazen iyi bazen çok zorlu. Amin canım herkese inşallah :)
0 oy
(772 puan) tarafından

Son 3 günüme kadar diğer hamileler grubundaydım son 3 gün sancılardı hastane git gel fln derken birazcık diğer kategoriye girdim gibi :D

tarafından
Aynen ya bende öyle
0 oy
tarafından

ben ben ben:D sanki habersiz benim fotoğrafımı  çekip koymuşsun  oraya yerden kalkmak  bir işgence

tarafından
Ana olmak kolaymi :(
tarafından
oğluşumun canı sağ olsun :) diyorum
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn ben son bir kaç günüm kaldı ikinci hamile gibi yerlerdeyim tatlım 
tarafından
Hahah hiç sorma
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Ahhh ahh nerde prenses gibi hamililek :D eziyet gibiydi ama çok şükür kendimi çok yere atmadım ayakta kalmaya çalıştım 39+3 olduk halada çabalıyorum :D :D ama kalkarken Varya dizlerimden dolayı aynı yerle mücadele veriyorum bu yüzden eğilmek işkence 

tarafından
Kalkmak ve yatakta donmek işkence
(1,515 puan) tarafından
Ayyy hemde nasıl :( mahfoluyorum bu hamileler hep çeker doğunca yine çeker :D
0 oy
tarafından
hic prenses gibi olmadimm hep bi perisan hep bi yorgunn :)))
tarafından
Kıyamam :))))
0 oy
tarafından
Benimde bi sıkıntım yok çok şükür. 9 aya girdik hâlâ gezerim hiç kaçırmam illa ki ağrım oluyor sızım oluyor kasılmam oluyor ama öyle çok ağırlığım yok. 
tarafından
Dikkat et kız dogurcan :D
tarafından
Amaan yok gı nerde daha kanala bile inmemiş son 14 gün suni sancı alırım ben o bile fayda etmez sezeryana girerim :D öyle hazırlıyom kendimi:D
0 oy
tarafından
Kız sorma tabiki ben pert olaniydim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,282 cevap

328,231 kullanıcı

...