0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
Kizlar üye olan varmı para kazanan varmı yani nasıl oluyo bana biraz anlatirmisiniz

3 Cevaplar

0 oy
(5,053 puan) tarafından
Bilgim yok post üstte çıksın
(604 puan) tarafından
Sağol yavru
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından
Ben uyeyim kendi capimda kazaniyorum yardimci olabilirim
(410 puan) tarafından
Canim ben 2 ay oldu katilali 150 lira prim ekstra sattiklarimdan kazandim  600 liraya bebek arabasi aldim oncelikle bir ekibe uye olmalisin ve surec bu sanada bagli benm 11 kisi uyem var mesela sadece 6 kisi aktif bende onlarla birlikte aktiflik sagladim oyle kazandim
(604 puan) tarafından
Benim çok çevrem yok ama kuzum yapabilirmiyim sonra bı sorun olmasın
(410 puan) tarafından
https://www.hommbitkisel.com.tr/yeni-kayit/HOMM947666673 burdan uye ol ekibime alayim seni watsap grubumuz var ordan bilgilendirmeler oluyor.. her ay tutmuyor ilk ay 700liralik siparis verdim 2. Ay 200 3.ay 400 yani sorun olmuyor sadece seviyeler var sen ve ekibin 500 tl siparis verdiginde toplam cironun yuzde 5i prim olarak yatiyor oyle ilerliyor prim once urunleri kendin kullan guzelligini gor paylas etkisini gorursun
(604 puan) tarafından
Ben sürekli alışverişimi yapmam lazım yani bı ünlü paylasmis ilk başta 200 TL lik alışveriş yapman lazım diyo du
(410 puan) tarafından
Yo hayir oyle bisey yok onlar kendilerine faydasi oluyor dye zorunlu tutuyor :)) canm sen once.kendi ihtiyaclarini al cevreme goster onlarda ister oyle baslar uye olmak isteyeni altina uye yap 3 uye seklinde ilerliyor 3 uye olunca diger uyeleri alt uyelere yapiyoruz sen uye ol istersen watsap grubuna alayim seni gorursun orda kullanilan urunlerin oncesi sonrasi atiliyor bende kullandigim urunleri anlatirim sana
0 oy
tarafından
Neşe vardı buraya üye,

O yapiyo suan
(604 puan) tarafından
Neşeyi bulun bana :Dd  napiyon kız mervos
tarafından
Neşe lorin kız burdan biri :D

Napim gribiz ailecek bku yems vaziyetteyz
(604 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum dikkat edin ilaçta kullanamıyon  bol bol vitamin al
tarafından