0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim eski evimde bir komsum vardı karşı dairemde sürekli değişik değişik konustugundan uzak dururdum ama bana hep sitem ederdi iste komsuyuz da gelmiyosun da vs vs taşındım kurtuldum sukur hala cuma mesajlari vs atar gecenlerde bir aradi acamadim bir daha aradi ayip olmasin diye actim sacma sapan konustu yine

Bana dedigi laf kilo aldin mi dedi 2-3 kilo aldim dedim zaten güzeldin eşin sana iyice sey olmuştur vs sacma sapan konuştu. Sizce bundan ne anlamaliyim siz olsaniz ne anlarsınız esime soyledim cok merak ediyorum kafasinda ne kuruyor bu kadin dedi yasi da benden buyuk saygisizlik etmemek icin susup kaciyorum ama cok tuhaf geliyor lafları.

7 Cevaplar

+1 oy
(7,617 puan) tarafından

Sana karşı niyeti bozmuş demekki :D

tarafından
Iyy igrenc :)
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Engelle gitsin
tarafından
Orda cok sevdigim bir komsum var ona gidince karsilasiriz illa ki hem ayiptir diye engellemiyorum ama ne dusundugunu anlamiyorum gercekten
(2,074 puan) tarafından
Numaram degisti telefon bozuk dersn yasi var diyosun zsten cok anlamıyodr herhalde
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Engelle yavrumm 
tarafından
Ne bileyim ayıp olur diye engellemedim
0 oy
(272 puan) tarafından
Bacım sende var gözü ay tövbe yarabbim dünyada her türlü insan var sil numarasını yemişim ayıbını müsaade etme edersen ziyarete gelir psikolojini bozar 
tarafından
Bende mi gözü var :D
Sorma ztn ordayken bi sinir etmişti 3 4 gun sinirim gecmemisti kurtuldum sukur dedim tasininca arada ariyor böyle
(272 puan) tarafından
:)) kafan rahat olsun arada da arama vallahi en iyisi
tarafından
Ben hic aramiyorum o ariyo :)
0 oy
tarafından
Engelle kuzum sevmem öyle yılışık tipleri
tarafından
Bende sevmiyom ama iste orda baska samimi komsum var gidip gelirken karsilasiriz kalkar sorar eder gene sinirimi bozar :)
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Engel atsana     
tarafından
Orda baska görüştüğüm samimi bir komsum var illa ki karsilasirirz diye atmadim
0 oy
tarafından
Aklima kotu kotu seyler geliyo  tovbeee
tarafından
Yani  ustu kapali soylim canim bu cidden kafasinda sizle senle alakali ne kuruyo merak ettim bende. Esinle senin cinsel iliskini sorguluyo resmen. Guzeldin smdi kilo almissindir daha guzel olmussdr falan valla iletisimini kes derim cok var boyle sapik psikopatlar
tarafından
Canim kesinlikle irkcilik vs yapmak gibi demiyorum ama kadin doğulu kapali mapali böyle ne bileyim namazli vs pek konduramadim ama hakikaten anormal seyler diyor bir de surekli pazarda esini gördüm gece 11 gibi esin bi yerden geliyodu gene ne aldirdin vs tarzi seyler soyluyordu ordayken de bir de kocanın kardesi vs var mi kızlarım icin demisti o zmnlar
tarafından
Dikkat et hatta iletisimi kes diye tekrar  ediyorum canim.  Malesef ki sapiklik psokopatlik herkezde var namaz din kapali acik hic bir sey farketmeksizin
tarafından
Korkuttun kız ama haklisin inan
tarafından
Valla ciddi soyluyorm kes iletisimini

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 616 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,619 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2 boys mommy (3,341 puan) tarafından soruldu
0 oy