0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Neler yapyosunuz peki 

15 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kıyı köşe heryer temizlenir  
tarafından
Halıları yikatacagim dolap ve koltuk sileriz eşim mutfak duvarlarını siler cam kapı çünkü bayram sonu doğum var öğle yapacağız işte
(7,617 puan) tarafından
Aynen dikkat et son ayın Allah korusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ramazana girerken fazla detaylı temizlik yapmam zaten sürekli bir yerleri temizlerim bayrama yakın yaparım buyuk temizlik
(513 puan) tarafından
Bende oyle ama bayrama yakinda koltuk hali ortülerini yikarm
tarafından
Işte ben de büyük temizliği bayrama sakliyorum hem bahar temizligi de çıkar aradan
(513 puan) tarafından
Ben orucken temizlik yapamiyorum halim olmiuo genelde iftardan sonra yaparm
tarafından
Regl zamanı yap kız temizliği brn hep öyle yapiyorum
0 oy
(7,296 puan) tarafından
Ben ramazandan önce bi yapıyorum dip köşe birde bayrama yapıyorum bayram da tek fark dolap içlerini almıyorum bayram için kolaylık oluyo ama bu yıl gebeyim yapamam sanırım
(513 puan) tarafından
Bosber kuzum zaten yasak olur
(7,296 puan) tarafından
Büyük ihtimalle olur alışkanlık işte bayram temizliği sağolsun görümcemler biz yaparız diyo da onların da kendine göre işleri felan oluyo eşim ın olduğu zaman yapmayı düşünüyorum
0 oy
tarafından
Bahar temizliği yapacam inşallah oructa kafam rahat olur kuran hatmine odaklanirim
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Doğum temizliği yapcm aslında 30 günüm var ama yapacak halim yok :( normalde bayramlardan önce yaparım temizliği 

0 oy
tarafından
Dip köşe girişiyorum valla 2 gün sürüyor temizliğim 
0 oy
(294 puan) tarafından
Evet cnm herseyi bayram temizligi gibi sonra bide bayram temizligi sadece bayrama bir hafta kala halilar yikaniyo o kadar
0 oy
(921 puan) tarafından
Evet kesinlikle :)
0 oy
tarafından

Bu da soru  mu yapmayan yoktur kiz :D

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Allah nasip ederse 1 hafta sonra herşeye basliyicam ama bu hafta kapılari mutfak dolaplarını yapicam haftaya da halıları toplayip yıkamaya vericem halılar yokken koltukları yikaticam evin içinde oturma odasıyla yatak odasının yerini degistiricem bi adam gelip söküp takicak boya yapicak onlar bittikten sonra da ben yerleri camları silip perdelerini yıkayıp halıları serip bitiricem inşallah 
tarafından
Oy oy okurken yoruldum kız:D
(9,610 puan) tarafından
Sen bide beni düşün o dağınıklığın arasında biri kucağımda biri karnımda 2 çocukla napcam ☺☺ Allahtan Metehana bakmaya gönüllüler var o yüzden ondan yana biraz rahatım yoksa ezilir çocuk ayağımızın altında ☺
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla ben hamile olmasaydım herşeyi Ramazan'dan önce yapardım ama şimdi Ramazandan önce kapi pencere duvar perde mutfak falan girecem de bayramdan 15 gün sonra doğum için tekrar aynılarını yapıp bide halıları yikamya gönderecem 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Halilar disinda herseyi yaptim aklina ne geliyorsa dahada yapmam  kismetse bayrama denk geliyor orucun ortasinda yaparm tekrar 
0 oy
tarafından
Sürekli Ebu dip bucak gemizledigim için yaz kış ramazan Ramazan öncesi bayram öncesi diye bir ayrım yok
0 oy
tarafından
Kuru yufka yaparız erişte keseriz  bolca peynili papatesli börekler sarar dondururum evimi sole bı siler süpürür nohut fasulye bezelye bolca haslar buzluğa atarım
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Aklına gelebilecek heryeri  ☺

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 532 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 523 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 631 göst.
0 oy
2 cevap 266 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzee.&rana (707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,622 soru

24,113,511 cevap

333,095 kullanıcı

...