0 oy
684 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (209 puan) tarafından
Kizlarr biz 2elti 2gorumceyiz. Gorumcelerim beni cok severdi. Cok abartmdan olmasi gerektigi kadar mesafemi korudum hep. Eltimle gorumcelerimm konusmuyoardi ben evlendigimde. Eltim benden buyuk bu arada. Ilk evlendigimiz zaman kabul edilemeyecek saygisizligi oldu ben konusmai kestim esimde oyle. Hatta k.peder ve k.valide cok kizdi eltime onlarda tavir yapti. Eltimde alttan almadi onlara kustu. Herkez eltim ve abiyle 6 senedir kus yani. 2 sene once k.peder vefat edince cenazede barisildi. Eltimin yetiskin kizi var gorumcemin biri onunla yasit sayilir. Diger gorumcem hepimizden buyuk. Gel zqman git zaman bunlar ck samimi oldular hepimiz ayni mahallede oturuyoruz bu arada gorumcemler evli ayni mahalledeyiz eltmle k.valideyle ayni apartmanda. Ben mesafemi bozmadim ortam bozulmasin die eltimle selamlasiyodum sadece denk gelince. Ama o yuz buldu gelip gitmeye basladi hergun gorusmek icin bahaneler buldu ben yuzvermeyince surekli esimi davet ediyor falan. Bende esime dedim ben neler yaptiklarini unutmadim ne bu samimiyet die mesafe koyuyorum anlamiyor bela oldu basima dedim. Oda git gorumceme soyle. Bi anda hepimizin oldugu whatsap grubundan cikarildim. Herkes soguk davranmaya basladi. Hepberaber toplanip bize haber verilmiyo. Piknikler caylar yemekler. Ben sosyal medyadan goruyorum. Ama denk gelip gorunce konusuolar. Bu benim cok zoruma giti. Dune kadar atip tutuyolardi arkadan. Ben kotu oldum nie eltimle samimi olmadim die. Cok kafama takiyorim belki ayni yerde olmasak takmamda konukomsu market bakkal hep ortak alan. Been kendimincok degersiz ve dislan mis hissediyorum kapinin onune bile cikmak istwmiyorm onlarla karsilasicam die. Siz olsaniz napardiniz? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Canim zor bir durum su süreçte herkes ailesi ile bas basa kaldi daha da zor bir süreç oldu arkadaslarinla ortam yap sende takma derim ama arkadaslarla bir yere kadar oluyor cocukluysan aile hayatina mecbur kaliyorsun cozum icin bir onerim yok inan Allah yardimcin olsn
tarafından
Valla kaynanamlara gitmeyi sevmememe ragmen surekli ordayiz biz de cocuk icin ama bende karar aldim sikilirsa sikilsin dedim kinetik kum falan aldim evde faaliyet yaptircam gorusmeyi seyreklestircem cocuk eglensin diye ben mahvoluyom bütün bütün ilişkini kesme ama cok da samimi olmamaya calis konulara karışma onlarla muhatap.olma cocugun icin bulunuver arada iste
(209 puan) tarafından
Cagirmiyolarki bulunalim :) resmen yok sayiliyoriz veto yedik
tarafından
Sen çağır bi aksam caya allahin belâları :D
(209 puan) tarafından
Hahahaaa:) Gelmezler saniyorum hepten kucuk duserim die cekiniyorum bacim ya
tarafından
Ah bebisler ve kocalar olmasa yuzlerine bakmicamiz insanlar da işte maalesef annelik ve eslik elimizi kolumuzu bagliyor :) küçük dusmezsin bacim iyi niyetim ile cagirdim balik bilmezse halik bilsin dersin napacan ben esimin halasina mesj atmistim cvp vermemisti allah bilsin vebalimi attim.dedim oturdm:)
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Amaann hiç takmıyorum bile bende aynı durumdayim sayılır ektim yok ama kaynanam dışlar ama kendi hayatima bakarım çık gez dolaş arkadaşlarınla takıl eşini al dışarı çık boşver onları da 
(209 puan) tarafından
Kiznasi takmamayi basariyorsun? Benim aklimdan cikmiuor hic okadae zoruma gidiyorki belki sade k.valise olsa tamamda hepsi bir oldu. Nasi takmicam. Arkadaslarim var evet ama insanin evinde huzuru olmayonca yetmioki. Balkona bile ciksim yok evimden bile sogudum. Hep onlari goruyorum
(1,938 puan) tarafından
Onların istediği de o değil mi sen umursama gör bak hepsi nasıl konuşacak sen kafana takip sinir olduğunu bildikleri için bile yapıyor olabilirler yani sen umursama sende onlarla konuşma gör bak nasılsa onlar sinir olacak
0 oy
(413 puan) tarafından
Zamana bırakman gerekiyor. Ve görüşmek istemiyorsan bu psikolojik baskı demek oluyor. İstemiyorsan istemiyorsundur. Seni zorlayamazlar böyle düşün 
(209 puan) tarafından
Evet tam anlamiyla psikolojik baski. Resmen ev dar geliyo. Hicmi hatrim yoktu beni kenara attilar gorumcemler en cok buna uzuldum. Aklomdan hic cikmiuo
0 oy
tarafından
Çok kötü olmuş e kaynanan bişey demedi mi veya eşin? Şu an ben de dışlanmış durumdayım ama başla mahallede oturduğum için pek takmıyorum her gün kahvaltılar yemekler vs yapıp bilerek WhatsApp durumu atıyorlar ben göreyim diye
tarafından
:D asafaf olabilir canım zaten nickini bilsem bile hatırlamam
tarafından
Olabilir:)
(209 puan) tarafından
Kayinvalidem cok yasli dunyasindan gecmis kim nereye o oraya yami karismaz. Esimde kizdi ve uzuldu seni bu duruma ben soktum ablamin soyliyecegini tavir alacagini bilemedim dedi. Bends hicbiriyle konusmam dedi. Bende olmaz dedim ozman daha kotu olur sen konus dedim
tarafından
Aman esinde konuşmasın bsver en guzeli yuz bulmasinlar bende kötülüğü fisteklemis gibi olmayim ama inan insanlardan nefret eder oldm artik
tarafından
Aynen öyle valla Fatma doğtı söylüyo
0 oy
(883 puan) tarafından
Yanlış anlama okuyorum sonu nereye varacak diyede tövbe sanırsın ailenden birine bişey olmuş bu ne dram ya boşver konussalar ne konusmasalar ne eşinle evinde dışarda gününü gün et foto paylaş bizbize diye vs emojiler. Koy çatlat bırak ister gelsinler ister gelmesinler  

Not : birşeyi ne. Kadar çok onemsersen okadar çok üzülürsün 
tarafından
Hanfendi cocugu icin uzuluyor daha ziyade sanırsam
(883 puan) tarafından
Çocuğu içinde üzülmesin canım herkes kuzenleriylemi oynuyo mahallede başka cocuk
mu  yok ki
tarafından
Bilmem:)
(209 puan) tarafından
Evet canim hem cocugum hem esim icin. Beni gectim onuda dislamis oldular sanki ailesiyke arasini actm gibi oldu. O umursamiyo amannn sanki cok gorusuyoduk dio ama benim elimde degil dusunmeden edemiyorm suana kadar hic bir ortamdan itilmemistim
tarafından
Aman kıskanıyorlardır bosver bi arkadasin dedigi gibi size ihtiyacim yok kafasina gir gidin sizde esinle cocugunla gezin tozun resimler at onlar catlasın fesat insanlar toplulugu bi bitmediler :)
0 oy
(1,575 puan) tarafından
E sen karar veremiyosun seni arasalar suç aramasalar suç bence ne istediğine karar vermelisin
(209 puan) tarafından
Benim kimseyle sorunum yoktuki sadece eltim aile hayatim hakkinda benim hakkimda dedikodu cikarmisti.Ben buyuzden onunla ilisigimi kestim. Ailede herkese kotulugu dokunmustu.. Kimse konusmuyodu.gorumcelerimle aramda hic bi sorun yokti cok iyiydik Sonra barisildi bende mesafeliydim ama o cok civimaaya basladi ne telden ne kapidan rahatvermiyodu. Ben bundan yakindim. Bianda ben suclu oldum.
0 oy
tarafından
Bende dislaniyorum canım ama ben kendimi dışlanmış gibi hissetmiyorum beni üzen insanlara hayatımda yer yok
tarafından
Bende öyle kardeş başta bilemedik oturduk şimdi kimseyle görüşmüyoz ama onların çocukları bir arada benim kızım tek büyüyor kızım neneyi dedeyi halayı kimseyi tanimiyor
(209 puan) tarafından
Arada cocuklari nasi harciyolar hayret ediyorum. Hele babane ve dede hicmi ozlemiyorlar. Bukadar kusluk gerektircek ne olabilirki torununu yegenini gormicek kadar. Ben kardesime kussemde yegenimden olmam canim o benim nasil dusuncesizler
tarafından
Görümce kaynana birlik olup bana vurmaya çalıştılar canım
tarafından
Çocuğum kucagimdayken
(209 puan) tarafından
Allah bildigi gibi yapsin :( seninki dislanmak degil kurtulmak ozman canim yaa
0 oy
tarafından
Çocuğuna çok üzüldüm al çocuğunu her gün parka git gez eşinle gezin sen de foto çek paylaş 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bence özlet biraz kendini. Al çocuğunu kendi arkadaslarinla görüş. Durumlarına falan da bakma. Sonunda yegenlerini ozleyecekler zaten birer birer geleceklerdir 
(209 puan) tarafından
Insallah canimm dedigin gibi olur.  Hic yasamadigim bi duruma dustum. Arkadas ortaminda hatta onlarla aile ortaminda bile cok sevilirimdm. Nasi davranicagimi bilemiyorum resmen.bends tavirmi yapim uzakmi durayim yoksa  yaklasmayamii calisayim bilemedim

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 972 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 692 göst.
5 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birbalannesi (22,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 556 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 435 göst.
26 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,997 soru

23,940,110 cevap

324,699 kullanıcı

...