Kizlarr biz 2elti 2gorumceyiz. Gorumcelerim beni cok severdi. Cok abartmdan olmasi gerektigi kadar mesafemi korudum hep. Eltimle gorumcelerimm konusmuyoardi ben evlendigimde. Eltim benden buyuk bu arada. Ilk evlendigimiz zaman kabul edilemeyecek saygisizligi oldu ben konusmai kestim esimde oyle. Hatta k.peder ve k.valide cok kizdi eltime onlarda tavir yapti. Eltimde alttan almadi onlara kustu. Herkez eltim ve abiyle 6 senedir kus yani. 2 sene once k.peder vefat edince cenazede barisildi. Eltimin yetiskin kizi var gorumcemin biri onunla yasit sayilir. Diger gorumcem hepimizden buyuk. Gel zqman git zaman bunlar ck samimi oldular hepimiz ayni mahallede oturuyoruz bu arada gorumcemler evli ayni mahalledeyiz eltmle k.valideyle ayni apartmanda. Ben mesafemi bozmadim ortam bozulmasin die eltimle selamlasiyodum sadece denk gelince. Ama o yuz buldu gelip gitmeye basladi hergun gorusmek icin bahaneler buldu ben yuzvermeyince surekli esimi davet ediyor falan. Bende esime dedim ben neler yaptiklarini unutmadim ne bu samimiyet die mesafe koyuyorum anlamiyor bela oldu basima dedim. Oda git gorumceme soyle. Bi anda hepimizin oldugu whatsap grubundan cikarildim. Herkes soguk davranmaya basladi. Hepberaber toplanip bize haber verilmiyo. Piknikler caylar yemekler. Ben sosyal medyadan goruyorum. Ama denk gelip gorunce konusuolar. Bu benim cok zoruma giti. Dune kadar atip tutuyolardi arkadan. Ben kotu oldum nie eltimle samimi olmadim die. Cok kafama takiyorim belki ayni yerde olmasak takmamda konukomsu market bakkal hep ortak alan. Been kendimincok degersiz ve dislan mis hissediyorum kapinin onune bile cikmak istwmiyorm onlarla karsilasicam die. Siz olsaniz napardiniz?