0 oy
260 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Şu 2 haftadır gündüz uykusu sıkıntısı çekiyorum zorla uyuyor hemen uyanıyor hem hamilelik yüzünden aşırı strese giriyorum resmen savaşıyorum kızımla varmı aynı durumda olan çıldırcam az kaldı 

2 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Çıldırma 2 yaş sendromuna hoşgeldin :) biraz uzun ve zorlu bir süreç bol sabır dilerim 
(769 puan) tarafından
2 yaşa girmeden sendroma girdik iyi mi :(((
(3,725 puan) tarafından
Öyle malesef birde 4 yaş sendromu varki evlere şenlik 2 yaşı aratır cinsten :)
(769 puan) tarafından
Büyümesinler bebek kalsınlar ya :D sabır diliyorum analara yeminle gına geyo
(3,725 puan) tarafından
Aynen öyle insan bazen diyor bebeklik halleri daha kolaymış diye. İşte anneler böyle yaşlanıyor yinede sağlıklı olsunlarda
(769 puan) tarafından
Öyle tabiki canım sağlık olsun sabırlı olmaya çalışmaktan başka bişi gelmiyo elimizden
-Reklam-
0 oy
(64,770 puan) tarafından
uyumuyodu o zamanlar zorlarsam aglayarak zorla bir saatin sonunda uyuyodu
(769 puan) tarafından
1 buçuk ta girdik odaya kalktı yattı tekme ye kadar yedim sonra sevildim döndüm arkamı uyudu 10 dakika önce ne kadar sürer böyle ya elimde değil bağırıyorum her zaman anlayan kızım gidiyo asla anlamak istemeyen geliyo anda
(64,770 puan) tarafından
valla canim 30 aylik oldu benimki hala o azari yemeden uyumuyo sabirda bir yere kadar uyutmakla uğraştığım vakit kadar dunyanin işini yaparim yada kafam rahat olur sinirlenmem şimdide uyumak istemiyorum sevmiyorum diyo uyuyan bebeklere hayranim
(769 puan) tarafından
Valla zor olacak bu gidişte herşey uyumasın 1 saat sonra uyusa desem akşam oluyo gece uyumaz bu seferde erken kalkınca da uyumuyo normal saatte kalksada uyumuyo çok sabır cümlemize :((
(64,770 puan) tarafından
gündüz uyumuyo aksam en azindan geç saate kalmiyo ama.uyumadigi icin cok huysuzlaniyo akşamları uyku kafasına vuruyo artik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
14 cevap 1,440 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 731 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (9,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eslemree (1,797 puan) tarafından soruldu