0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından

Dün fotoğraf canlandırma uygulaması ile kardeşim babamın fotosunu canlandirmis.Dun o kadar çok ağladım ki.Uzerine kızım hastaydi sabahladim desem yalan olmaz.Babam yiğit,mert bi adamdı.Fakir fukara gozetirdi.Hic unutmam kışın mahallede koca bı meydan vardı.O zamanlar doğal gaz vs yoktu tabi .Oraya tonlarca odun getirirdi.Getirdigi odunları bizle eşit paylara bölerek mahalledeki ihtiyaç sahiplerine verirdi.Bi işçi çalışsa mahallede çayını vs goturur bazen yemeğe bile getirirdi.Herkes tarafından sevilen sayılan anlatamayacagim kadar cömert bı adamdı.Kadir inanira acayip benzerdi belki inanmiycaksiniz ama beni de Türkan Şoray a benzetirlerdi.Ve ben babama aşık bı kizdim.Hala da aşığım yakışıklı yiğit mert babama.Cok özledim ne okulu kazandığımı, ne evlendigimi,ne çocuğumu gördün.Ne de yaşadığım binlerce sıkıntiyi.Bu ay ölüm yıldönümuydu..Senin surekli kara gözlüm diye sevdiğin kızın seni hiç unutmadı:'(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Mekanı cennet olsun :(

(195 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından

Mekânı cennet olsun ne diyeceğimi.bilemedjm:'(

(195 puan) tarafından
Allah razı olsun canim❤️Kimseyi üzmek deildi niyetim ama çok doluyum.Su an bunları yazarken bile ağlıyorum.Allah bu acıyı yaşatmasın kimseye çok zor..
(3,239 puan) tarafından
Rabbim bol sabır versin canım
(195 puan) tarafından
Allah razı olsun canım iyi insanlarin bı yerlerde var olduğunu görmek hala , umut verici.Bu program bana iyi insanların var olduğunu kanıtladı sanki.Cok çok teşekkür ederim hepinize.
(3,239 puan) tarafından
Aynen öyle canım 40 kat yabancı insanlar destek veriyor yanında oluyor bir çok çevremizdeki yakın insandan daha iyi bende teşekkür ederim canım
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah
(195 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun üzüldüm kuzum 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
:/ babasını kaybetmiş biri olarak tamamen aynı duyguları paylaşıyorum babamı kaybedeli iki yıl oldu e1 martta tam iki yıl..  doğum günü sabahımda haberini ilk bize verdi hastane.. önca yıl telefonuna alarm kurardım faktörünün doğum gününü unutma diye şımarıklık ederdim.. o unutmadı o sabah beni :/ mekanları cennet olsun inşallah..  insanın içi hep buruk hep yarim kaliyo yarim kalmak buymuş yarim kalınca anladim
(195 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah benim babamda 2 Mart'ta vefat etti.O da sağlam gitti hastaneye tabutu geldi eve.Hem de ne buruk.Ben kayınpederime baba diyemiyorum i kelimeyi ağzıma bile alınca kalbim yangın yerine dönüyor.Rabbim ikisini de peygamber efendimize komşu eylesin inşallah.Dun canlı gibiydi hala kendime gelemedim ..
(9,647 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin :/ aynı kaderi paylaşmışız babamda yürüyerek gitti grip diye 20 gün yoğun bakımda kaldı..  o anlar sanki hiç bir zaman mazi olmucak hiç bir zaman o acı gecmicek gibi geliyor evet insan alışıyor ama canı da hep yanıyo..
(195 puan) tarafından
Evet benzer şeyler yaşamışız babam 55 gün kaldı yoğun bakımda.Kalp ameliyatı oldu 8 saat süren.Onu yendi de servise alındı sonra ne oldu da bilmiyorum tekrar yoguna alındı.Bizden km lerde uzakta vefat etti.Ne annem ne biz küçük çocukları görmedik.Sadece üç abim ve tabi ordaki amcalar vs .
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Allah sabır versin canm mekanı cennet olsun rabbim peygamber efendimize komşu eylesin :(
(195 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 638 göst.
2 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 492 göst.
0 oy