0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Yemek çok seciyor çorba imkanı yok yediremiyorum küçükken çok severdi çorba makarna sulu yemekler ama şimdi yemiyo ya böyle olan varmı doktor herşeyi normal diyor yoruldum cidden hergun yemek saati çıldırma saati tokum tokum diyip duruyo bişey de yemiyo  nasıl tok 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gün içinde abur cubur yiyor mu canım. Onlarda iştahını kapatabilir. Benim kızım 4 yaşında çubuk kraker bisküvi çok yiyordu yemek yemiyordu. Artık eve abur cubur almıyoruz acıkıyor yemek istiyor.
(603 puan) tarafından
Yiyo ama olmadimi da agliyo çok zorlanıyorum kimi zaman vermiyorum bu sefer de  triplere gidiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki 1.5 yaşında hiç ymeek yemez hep süt ister bende bıktım
(603 puan) tarafından
Kuzum benimki de o yaşlarda süt çok iciyodu şimdi öyle bişey ki sütü ağzına bile surmuyo küçükken yediği hiç bı şeyi yemiyo nerde faydasız zararlı şey var onu istiyo çok yoruldum valla zorla yediriyom yemek yerken bı ölüm ya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı yaşta 1 haftadır iştahı çok iyiydi şimdi 2 gündür yine mıy mıy sulu yemekleri yemez benimkide 
(603 puan) tarafından
Çok zorlanıyorum ya bütün gün oturup ne yedirdem ne yer diye düşünüyorum yemek verince ağzına 1 saat yutmuyo ağzında tutuyo çok zoorr
(2,266 puan) tarafından
Bazen bende deliriyorum
0 oy
tarafından
Abur cubur yiyor mu canım 
(603 puan) tarafından
Yiyo canım ama denedim mesela eve almadık abur cubur busefer mecbur kalır yer dedik bu seferde açım diye agliyo yine yemiyo     çok zorlanıyorum ya
tarafından
Alma abur cubur açım diye ağlasın yemek de yemesin ne kadar dayanacak o açım diyince yemek yemediği için abur cubur veriyon oda bunu bildiği için böyle yapıyor
(603 puan) tarafından
Busefer de aç dayanamiyorum insan 1 gün boyunca hiç bişey yemezmi nasıl dayanır ben abur cubur da vermedim yemek te yemedi aç aç durdu
tarafından
Sevdiği hiç mi yemek yok evde kek falan yap bari markettekilerden iyidir içine kuru meyve koyabilirsin vitamin olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 239 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 106 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 752 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Visalilal (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,282 soru

24,427,787 cevap

352,191 kullanıcı

...