0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (1,444 puan) tarafından
Hamile olup hiç bisey hissetmeyen varmı ne bulantı ne.kusma ne ağrı ne sizi. Hiç birşey 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilk gebelikte oyleydim
(1,444 puan) tarafından
Kız mı oğlan mıydı.  Benim bi kızım var baya kötüydüm onda çünkü
tarafından
Erkekti cnm kizda bende kotuydum
(1,444 puan) tarafından
Vall a adetim 7 gün geçti test te yapmadım ama eşime dedim hamile değilim çünkü hiç bişeyim yok tersine baya iyiyim . Kızımda çok kötüydüm ya yarın bi test al cam bakalım
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben tekmeleri olmasa halende hissetmiyorum:D

(1,444 puan) tarafından
Benim kızım var onda baya kötüydüm . Hamile isem niye bisey hissetmiyorum diye düşünüyorum
(11,499 puan) tarafından
Benimde kız ama belirtim hiç olmadı kusma falan oluyor diyorlar genelde kızda şu an hamile misin
(1,444 puan) tarafından
7 gün geçti ama hiç bi belirtim yok . Ne ağrı ne sizi ne bulantı ne kusma hiç bişeyim yok
0 oy
tarafından
İlkinde öyleydim ayyyy at gibiydim valla
(1,444 puan) tarafından
Şuan bende öyleyim hamile değilim belki diyorum
tarafından
Bunda ise ölüyorum resmen.4 ayligiz daha ve ben sanki son haftammis gibi hissediyorum
(1,444 puan) tarafından
Ilk ki neydi peki şimdiki ne oluyor kız mı oğlan mi
tarafından
Merve kuşum sen hamilemisin  kiz
tarafından
Ay mervenur güldürdün sabah sabah :D
0 oy
tarafından
Bulantı kusma yok sadece bu 1 haftadır başladı ayakta durunca yada 5 dakika yürüyünce yada yastıksız oturunca belim sırtım çok ağrıyor 
(1,444 puan) tarafından
Hayırlısı olsun sizinki cinsiyeti ne acaba
tarafından
Bilmiyorum canım daha 11+5 haftalık olduk yarın kontröl var işte bakalım daha erken göstermez
(1,444 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım evet dah a erken
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Oğlumda öyleydim canım hiç bişe yaşamadım 
0 oy
(163,417 puan) tarafından
öyle hamislikmi olur kiz ☺
0 oy
tarafından
Ben şimdilik çok rahatım  inşallah hep böyle geçer  hamile olduğumu bile unutuyorum  ahahah 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Benim biraz oyle oldu sadece yorulunca biraz bel agrisi oluyo oda olur:)
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Öncelikle bunun kızı erkeği yok her hamilemiz farklı olur ben ilk oğlumda belirti yaşadım ama hamileliğim aşırı güzel aşırı rahat geçti ama şuan ki oğlumda tarihi farkettim baktım günüm geçmiş normal değil kesin ben hamile kaldım yine dedim benim tarihim şaşmaz çünkü neyse işte şuan 26 haftalık hamileyim kötü bir hamilelik geçiriyorum daha 3 ayım var Allah yardımcım olsun vallahi o kadar kötü yani 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Ben de iki kızımda çok kötüydüm şimdi erkek bebeğime hamileyim 32 hafta oldu çok şükür iyi geçti şimdiye kadar ara ara sırt ağrısı bacak ağrısı oluyor yeni hamileykende göğüs hassasiyeti vardı ve uyku vardı onun haricinde rahat geçti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
18 cevap 553 göst.
8 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde annekeddi (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 663 göst.
0 oy
20 cevap 1,346 göst.

Kategoriler

1,470,855 soru