0 oy
1,260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne zaman  tamamen büyüdüğümüz farkettiniz..?

Ben eşimle bı problem yaşamıştım.

Normalde asla donmezdim .

Sırf evladım için geri döndüm içim ağlaya ağlaya,yüzümde tebessumle.

İşte şimdi düşünüyorum da ben o gün buyumusum.

Ya siz?

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hastalandım ve o hasta halimle yine de iş yapmak zorunda kaldım el işi çalışıyordum esim e yalvarıyordum bir şeyler Yap diye ben burdan oraya ne yapabilirim diyordu annemi aradım çok kötüyüm dedim iş yerime geldi beni aldı hastaneye götürdü işte o zaman anladım ben büyümüşüm ama hala kendime bakamıyorum 
tarafından
:( ah kuzum ah
tarafından
Annem olmasa ben çoktan ölmüştüm
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Tam iki yıl önce..  içimdeki çocukta hayallerimde kizginliklarimda hepsi gitti ve ben büyüdüm..  evin en küçük kızıyım hep çocuk kalıcam sandım ama 2 yıl oldu ben büyüdüm.. 
tarafından
Neden peki fatom
(9,647 puan) tarafından
Babamı kaybettim canım..  babama çok kızıyodum geçmişte tam içten oni affettim ve babamla güzel hayaller kurmaya başladım ona olan öfkem bitti doyasıya yasayamadan kaybettim.. o yarim kalış büyüttü beni.. keşke buyumeseydim:/
tarafından
Yarabbimmmm yarabbimmm sen eksik yanlarimizi tamamla :'(
(9,647 puan) tarafından
Canimsin❤
0 oy
(392 puan) tarafından
Yanlış. Sizi mutsuz eden ne varsa uzak durun. Hayata 1 kere geliyorsunuz. Evladınız kadar siz de kiymetlisiniz bu hayatta. Kendinizi ezdirmeyin. Kapıdan cikma kararını kolay vermeyin eğer o karari verdiyseniz de geri dönmeyin. Ben oğlumu dogurdugum gün büyüdüğümü farkettim. 
tarafından
O kapıdan ben hiç çıkmadım biliyo musun? 10 yıldır ben hic kapıyı vurup çıkmadım çünkü belki de milletin eşi gibi babamın kapısında sabahlayacak eşim olmadigindandi..
(392 puan) tarafından
Olmasın. Muhtaç misiniz sanki ona. Dünyada bir tek o mu var?
0 oy
(439 puan) tarafından

O kadar deli dolu neşe dolu biriydim ki ta ki 16 yasimda annemi kaybedene kadar annemi kaybettim kendimden de neşeyi deli dolu olmayi kaybettim o gunden sonra tamamen büyüdüm olgunlastim:(

tarafından
Offff anne baba kardeş evlat acısı gösterme yarabbim :( ne acı ne acı bişey ne keder :(
(439 puan) tarafından
Sorma kuzum rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin
0 oy
tarafından
Babamı defnettigimiz gün 3 kardeşime ablalik yapmam gerektiğinde işte o gün büyüdüm 
tarafından
:( ya of ya çok üzücü cevaplar geldi :(
0 oy
(874 puan) tarafından
Babam bizi bırakıp gittiği zaman 11 çocukla hemde kız çocuğuyla orada kalan annem kurban olurum durumumuz yoktu kahvaltı saatinde ondan yiyecek istemeyelim diye Dışarı çıkardı öğlen 2 poşet makarnayla gelirdi mahçup bir şekilde bakardı yüzümüze ben o gün anladım büyüdüğümü babam olacak yaratığa da asla hakkımı helal etmiyorum 
tarafından
Ay beni en çok bu yorum ağlattı :'(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,483,197 soru

24,260,311 cevap

341,449 kullanıcı

...