+1 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Gercekten cok zor.

Agrilar cekio  uyuyamio yazik yavrum sana birde elini cenesinden  agzindan kulagindan  ayrmio  kivraniyor.  

Ates desen  o da var

garibim zaten ek gida  mama falan demiodu simdi  de sut imio ...

Allah I'm I'm nolur  artik istahi olsun

ne versem yesin

ek gida yesin

yesin ki bikayim  artik

sutum  de artsin

cocugum artik doysun

Allah I'm cok zor o agri cekmesin disleri rahat ciksin ben agri cekeyim  :((((

Aminnnnnnnnn:'(

6 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

buyur canım diş kürleri tarifi
tarafından
Çok teşekkür ederim ❣❣
(5,328 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
+1 oy
(1,418 puan) tarafından
Kaz aylık canım bebeğn. Benim 16 aylık 8 aydan beri geceleri inler ağlar eli burnunda ağzında uyuyuamaz yarı yamalak hep uykusu. İnan gceleri artık sinir krizi geçircem diyorum 2 saat uyuyuamaz bazen yarım saatte bir kalkar. O kdr zor ki hem onun hem benim için .. Kaç kere o sersemlikle tövbe ettim çocuk getirmem artık diye. İlk zamanlarda karanfil kara yapardım çok işe yarardı. Şimdi izin vermiyor büyüdü diye.   Sen dene canım
tarafından
Ya 2 aydan beri Var bu durum
0 oy
tarafından
Amin cnm inan tüm anneler ve çocukları bu zor dönemden geçiyor bizde azı dişleri çıkarttık anam ağladı resmen çok bunaltıcı stresli bir dönem ama geçiyor
tarafından
Peki her dişte böyle acı mı çekecekler:(
tarafından
Kimi çocuk bilmez kimi çocuk bilir demekki acitiyorki agliyorkar cnm ne diyelim rabbim yardımcıları olsun
tarafından
Amin inşallah  hepimziin....
0 oy
tarafından
Tek dişten olabilir mi? Kulak enfeksiyonu filan olmasın baktırsaydin. Benimkide parmakları kulağında bu aralar çok iştahsız doktora götürdüm kulağında sıvı varmış. Köpek dişleri çıkıyor hicbisey yemiyor maalesef
tarafından
Evet ya 1 hafta önce dr gotrmustum
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum karanfil kürü yapıp yada karanfil yağı biraz damaklarına sürsen rahatlatır 
tarafından
Aa öyle kendim yapablr  miyim bende dış jeli  sktm  ağzına ama fayda etmedi
(5,328 puan) tarafından
Yukarıya ekledim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 388 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 229 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcan34 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,753 soru

24,144,258 cevap

334,604 kullanıcı

...