0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (216 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
WHerkes ailesiyle mutlu olsun

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kardeş bu nefret etmez illa ki zamanında sende onlara birşey diyip tartışma yaşamışsındr zamana bırak 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban olayım ailemin zamanında bana uyguladıkları baskıya iyiki başı boş bırakmadılar diyorum çevremde gördüğüm duyduklarım karşısnda onların yaptıkları için binlerce kere Allah razı olsun onlardan 
(216 puan) tarafından
Bizimkilerde çok baskınlardı evlendim eşimden başka hiç erkek arkaş sevgili olmadı maalesef yuva dağılınca oldu böyle
tarafından
Yayn valla çok doğru bu devrde aileler bile çocklrna sahip çıkamıyolr iyiki ane babalr allah başmazdan eksik etmesnlr
tarafından
Kessinlikle erkek kız fark etmiyor herşeyin başı aile terbiyesi ypmyn etmeyin denildiği zmn evden kaçıp giden gençler var ailem yememe icme me karişmazdi ama kiminle ne konuşacağıma karşırdi İYİKİ ....Ve şuan sevgilisi ile evlenen kişiler aaaa çok cahilsinz geri kafalsnz biz özgür birryz yapardz ederiz siz geri kafalsnz diyorlar iyiki geri kafalym :)) ailem ve kendinmin tercih ettiği adam gibi adam ile evlym bir kez olsun başımı yere eğmedi ailesine aileme ezdirmedi ailesine dahil MUHTAAÇ ettirmedi elhamdülillah
tarafından
Ne güzel cnm tv lerde hep görüyoruz 12 yaşnda bile evden kaçan çocklr var hep bu tlfn tşvzyn yüzündn çocklrn öğrenmediği bişi kalmadı 3 yaşndaki çocuk senden benden iyi tlfn kullanıyolar bunlr hep anne bba terbiyesi olmadığı için küçük yşta tlfnu ellerine veriyorlr ne yaptklrnı bilmyrlr ben şhsen küçük yaşta çocklrın eline tlfn verilmesnden yna deylm onlr kötü niytle vermiyolr ama dünya kötü artk ben bile babamn tlfnunu annemn telefonunu alırkn onlrdn izin alırdm 1 saat oynrdm bana kızrlrdı şimdiler aman dursn aman sesi çıkmsn diye ellerine tlfnu verirler çok yanlş ondn çocklr böyle evden kaçıyorlar vala annemin hep bi sözü var ne varsa eskilerde var bu yeni nesl hiçbişeye yarMıyor diyor hep böyle insnlrı gördkçe çok doğru söylüyor annem
0 oy
tarafından
Kendini bunlardan soyutla cekirdek ailene yönel boscer ger koyun kendi bacağından 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,692 soru

24,390,218 cevap

349,255 kullanıcı

...