0 oy
539 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,460 puan) tarafından
Kızlar buzlukta kıyma vardı, ben çıkarıp çözdürdüm sonra yemekten vazgeçtim ve buzdolabına koydum, bi kaç gündür orda duruyo, kahverengi gibi olmuş rengi, böyle olunca bozulmuş oluyo mu yoksa onla yemek yapılır mı ? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Buzu çözülünce yeniden dondurmak uygun değil canım 
(3,460 puan) tarafından
Yok dondurmadım buzdolabına koydum
-Reklam-
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Tekrar buzluga koyduysan yenmez ama alt tarafa koyduysan , kokusu degisir zaten bozulunca boyle eksimsi kanimsi bi tuhaf kokar 
(3,460 puan) tarafından
Kokusu yok ama rengi kahverengi gibi olmuş o sorun olmaz inşallah dimi
(1,514 puan) tarafından
Yook kahverengi olmasi genelde buzu cozuldugun de oluyor zaten canim kokusu yerindeyse problem olcani sanmam , bende bazen cikaririm kiyma sonra baska bisey aklima gelir onu yaparim alt dolaba da koyarim 1 , 2 gun sonra kullanirim simdiye kadar bisi olmadi saglamiz :)
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bozulmuştur canım. Riske atma.
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Buzu çözülmş diye kahverengi olmştr. Ama yenir mi konusunda sana bişe diyemem kokusuna bak 
0 oy
(811 puan) tarafından
Canım rengi cozulunce bekleyince öyle olur bende öyle yapıyorum koku yoksa yenir bence ben yiyorum yani :))
0 oy
tarafından
Kokusu yoksa yenir canım o buzu çözüldüğü için öyle olmuştur 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Renginin kahverengi olması normal buzluktan çıktığı için yani kokusunda falan bir değişiklik yoksa yenir canım 
0 oy
tarafından
Yesillenmeye başlarsa yenmez sadece
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Buzu cozuldukten  sonra 24 saat içinde tüketilmesi gerek diye biliyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 100 göst.
15 Haziran 2025 Moda kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
13 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
10 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,472,889 soru

24,117,556 cevap

333,307 kullanıcı

...