0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Yani bi ara iyiydik  2. Gelinini  aldı 365 derece döndü  o ara aramiza  sogukluk  girdi  mesafeli  sevmiyormus  gibi davraniyorum  ama zaten ole yada bole bir araya  geliyoruz  bari tadimiz  kacmasin  nasıl yakin  davranabilrm  ne bikim isde şuan burda akşam diger ev halkida  gelicek  eşim uzulmesin  ortam bozulmasin  icimden  gelmio  zorluyom  ama isde akıl verin boswer demeyin. Çünkü bir araya gelince sknti oluyor

8 Cevaplar

+3 oy
(30,252 puan) tarafından

Aman ya çokta tin bence takmamalisin kim olursa olsun

(1,468 puan) tarafından
Ay öle ama insan daraliyor  yan yanykn
(30,252 puan) tarafından
Yo niye daraliyon umursama bile değer vermeyen insanlari
(1,468 puan) tarafından
Demi  demi ama esimede  uzuluyom  ya uzuluyor  gibi sanki :( bizimkiker  gelince  sensakrak  ya :/ ay çok mu safım  niye bole dusunuyom  bilmiom
(30,252 puan) tarafından
Kalbin iyi sjsjsjs
(1,468 puan) tarafından
Olmasaydi  keşke:D
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Kaynanan ayçiçek gibiymiş sen yakın davrsnsanda onun bence umrunda olacağını zannetmiyorum sen çabalayacağız o seninle iyi olmaya çabalasın sal gitsin
(1,468 puan) tarafından
Diyosun
(3,239 puan) tarafından
Yani saygı da kusur  etme o çok sevdiği gelini iki gün sonra ağzına edince gelir sana geri
(1,468 puan) tarafından
Size torununuzu  sevdirmem  bile demiş bir insan ama gene o iyi
(3,239 puan) tarafından
Başta ne olduğunu belli etmiş zaten de
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Boşverlik bişe yok. Kaynananla hiç bi zaman aranı soğuk tutma. Hele ikinci gelinle iyi oldukça sen daha kötü olursun huzurun. Kalmaz. Biraz ılımlı davran güzel davran. Aranız düzelirse yine eskisi gibi olursunuz inşAllah. Ama kaynanan eşinin annesi ne olursa olsun bunu unutmadan hareket et her zaman
(1,468 puan) tarafından
Evet ama eşimi hic sevmezler  canim  onu  ne ararlar  ne sorarlar  nede yan yanayken  konusurlar  beni daha önde tutuyorlar
0 oy
(580 puan) tarafından
Valla cnm benim kaynana amuda dursa umurunda olmaz sen de aynen öyle yap insan bir rahatlıyor ha 
(1,468 puan) tarafından
Ay aynı ortamda  gerilmiyonmu:D
0 oy
tarafından
Yakın davranmanın tarifi yok ki canım..misafir pervenligini göster eşin için maden saygini göster...eşine annesini kötüleme..yeter. ...sevmiyosan çokda yakın olamazsın..
0 oy
tarafından
Bi hediye al canım 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bir araya gelince güzel güzel konuş canım başka ne yapabilirsin ki zaten 
0 oy
tarafından

Deymiyor cnm inan deymiyor. Hiç kafaya takma eşin içinde olsa alttan alma ben alttan aldıkça en kötü oldum inan sende olursun.    2 gündür hizmet ediyorum.   Bugün evine bıraktım.   Ne yaptınki oğlum çalıştı ben yedim dedi. Dün akşam nevresinlerime pis dedi.   Yatağıma pis dedi arabamı. Kötüledi.   Yine ben kötü oldum.   Rabbime havale et hiçte yüz verme

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 175 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
+1 oy
13 cevap 336 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu