Dalga geçecek yermi arıyorsunuz bayanlar kusura bakmayın ama herkes dönüp bı kendine baksın önce benim yazdığım şey hıyar diye dalga geçip durmayın size rüya tabirinin resminide attım dalga geçene kadar girip doğrumu diye bakın önce bakmiyosanda hurafe bilmem ne diye dalga geçip alay etmeye çalışmayın her rüyanın bı anlamı vardır buna inanmiyosaniz amenna ama inanan insanları yargılamak dalga geçmek size düşmez sabah paylasan bendim ve sizin saçma sapan yorumlarınızı görünce şok oldum Allah'a olan inancım da duamda tam ben Rabbime göster bebeğim kizmi erkekmi olacak diye hergun dua ediyorum bı anne olarak bilmek istemek endogal hakkım ve rabbim rüyamda gösteriyor siz görmediniz duymadınız tamam ona bı sözüm yok ama dalga geçmek alay etmek tiye almak nedir bu benim inancım herkes nasıl rüyasını soruyor anlamını soruyor bende soruyorum ve siz inanmayin gene ama çevremde kızı olup rüyasında salatalık tarlasından salatalık alıp yiyen birini buldum bile bitane kızı var rabbim bazı şeyleri gösterir anlayana ben herseyini bekliyorum kalbimden aklımdan hiç çıkmıyor ama nerden biliuim salatalığın rüya tabirinde kız çocuk olduğunu bunuda alay konusu yaparsınız şimdi alay edin Gül'ün ne cahil böyle seylre inanıyor diyin ama benim hayatım hep böyle geçti ben herşeyi rüyalarımda görürüm inanırım doğrultuda yaptığımı gördüm herseferinde rabbim dizede göstersin doğruyu yanlışı insanlarla böyle alay edilmemesi gerektiğini mesela